Placeholder canvas
Pablo Íñiguez, traspassat al CF Reus Deportiu
Pablo Íñiguez, traspassat al CF Reus Deportiu

HOYOYO

El Villarreal CF es guarda una opció de recompra sobre el futbolista criat a la #CanteraGrogueta

El Villarreal CF i el CF Reus Deportiu de Segona Divisió A han arribat a un acord per al traspàs del futbolista Pablo Íñiguez. El club es guarda una opció de recompra sobre el defensa durant les pròximes dues temporades.

Pablo Íñiguez de Heredia Larraz (Burgos, 20 d gener de 1994) és un producte de la Cantera Grogueta al cent per cent, ja que es va incorporar al Submarí en edat aleví i quan tot just comptava amb deu anys. Ha cobert totes les etapes possibles vestit de groc, des del futbol-8 al futbol-11, formant part de la Selecció Espanyola fins a la Sub-21 i passant prèviament per gairebé totes les altres categories.

Durant la temporada 2014-15 va ser cedit al Girona FC, on va continuar forjant com a futbolista, abans de tornar al Villarreal en la temporada 2015-2016. En la campanya 2016-2017 va jugar com a cedit al Rayo Vallecano a Segona Divisió A.

El Villarreal vol agrair a Pablo Íñiguez la seva entrega i professionalitat i li desitja la millor de les sorts en la seua nova etapa futbolística.

 
Compartir.