Placeholder canvas
Osmin Rodríguez, un amor tan pur com groc
Osmin Rodríguez, un amor tan pur com groc
||||

El jove mexicà, nascut en Coatzacoalcos (Mèxic), és aficionat del Villarreal CF des de fa deu anys

El Villarreal CF va captivar a Osmin Rodríguez des de la semifinal de la UEFA Europa League de 2011 en la qual l’equip groc es va enfrontar al Porto. Aquell mític partit va portar al jove mexicà, natural de Coatzacoalcos, a unir-se per sempre al Submarí: “Soc un aficionat més des d’aquella semifinal de tornada contra l’equip portugués en 2011 quan l’equip va deixar tot el cor i l’ànima per a buscar remuntar aqueix partit en l’antic El Madrigal”.

Osmin, que actualment treballa com a Auxiliar de R.H i Capacitació, recalca que és el coratge el que fa al Villarreal un club especial i diferent als altres: “El Villarreal CF significa per a mi amor, passió, coratge i un escut que representa el millor club espanyol”.

Aquest il·lustre aficionat ‘groguet’, que intenta seguir la majoria de partits de l’equip groc, confessa que el seu jugador favorit actual és Moi Gómez, encara que sempre ha sentit especial devoció per dos històrics com Álvaro González i Nilmar. A més, compte que el club li ha donat molt bons records. No sols el títol de la UEFA Europa League, també les dos semifinals davant el Liverpool i enfront del Porto que ha disputat el club des que Osmin és aficionat. Segur que la seua felicitat perdura molts anys al costat dels triomfs que vaja aconseguint el Villarreal.

Des del Villarreal CF, a través de la sèrie #YellowsAroundTheWorld, contarem les històries d’alguns dels majors aficionats internacionals del Submarí.

Compartir.