Ordre i eficàcia davant el líder
Ordre i eficàcia davant el líder
||||||

Unai Emery ha destacat que l’encontre davant el Real Madrid serà un desafiament de màxima exigència per a mesurar el nivell del Villarreal CF

L’entrenador del Villarreal CF, Unai Emery, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia de l’encontre davant el Real Madrid en el Santiago Bernabéu (dissabte, 21.00h).

La visita al Santiago Bernabéu, amb confiança i il·lusió

“Volem buscar la regularitat. Estem a principi de temporada. La victòria davant l’Elche ens dona confiança i bones sensacions. Afrontem el partit en el Santiago Bernabéu amb ganes i il·lusió de ser competitius i amb unes certes credencials per la imatge oferida davant grans equips com a Atlético de Madrid i Chelsea”.

El gran desafiament de competir davant el Real Madrid

“El Real Madrid té grans futbolistes. A nivell individual, tenen molt talent i jugadors que estan brillant, com Benzema. Han golejat en els seus dos últims partits a casa. Totes aquestes circumstàncies ens exigeixen, però també ens motiven. És un repte per a nosaltres saber fins a on podem arribar davant el Real Madrid”.

Radiografia del líder

“Tenen a Benzema, que està en un gran moment. Brilla i s’expressa de la millor forma en el Real Madrid. Marca, dona assistències i genera molt joc en situacions intermèdies. Hem de ser molt intel·ligents per a frenar a un jugador amb capacitat de generar futbol i finalitzar. Tenen molta velocitat en les bandes, poder físic i qualitat en el centre del camp. Analitzem completament al Real Madrid. Respectem al rival, però hem de tindre la valentia per a trobar el nostre joc”.

Concentració, posicionament i efectivitat

“El partit dura 90 minuts. Volem competir i estar dins de l’encontre en tot moment. Buscarem tindre sota control el partit amb un bon posicionament tant en defensa com en atac. No hem de concedir-los espais perquè exploten les seues virtuts. Hem d’aprofitar els nostres moments i ser eficaços”.

Compartir.