skip to content
Onze de la jornada de la #CanteraGrogueta
Onze de la jornada de la #CanteraGrogueta

VILLARREAL CF

Descobreix quins jugadors del futbol base han sigut els més destacats durant el cap de setmana passat

Centenars de joves talents del futbol base del Villarreal CF lluiten perseguint el seu somni i el club vol premiar el seu esforç publicant cada dilluns un equip titular amb els canteranos més destacats de cada jornada.

El ‘Onze de la #CanteraGrogueta’ d’aquesta setmana és el següent:

 • Porter: Marc Guerola (Benjamí D). Molt bé en eixida de la pilota. Jugant sempre amb criteri i quallant una gran actuació baix pals. El seu equip va guanyar 7-2 contra el Kelme.
 • Lateral dret: Chema Garrido (Aleví I). Va demostrar un enorme esforç i actitud en defensa. Molt atent al tall i segur a l’hora de progressar en l’eixida de la pilota.
 • Central dret: Diego Matheus (Aleví D). Molt atent a les ajudes defensives. Gran treball tàctic i claredat d’idees amb la pilota en els peus. El seu equip va guanyar 3-0.
 • Central esquerre: Álex Sasu (Pre Benjamí I). Correcte en defensa, sempre ben posicionat robant pilotes i guanyant la majoria dels duels individuals. Va ser un puntal en l’eixida de pilota.
 • Lateral esquerre: Gerard Navarro (Benjamí F). Gran treball de cobertures, amb contínues ajudes en moments sense pilota. Va estar molt actiu, associant-se molt bé amb els seus companys. Va anotar dos dels sis gols del seu equip (6-1).
 • Interior dret: Sergi Moliner (Pre Benjamí G). Va estar molt concentrat en el joc, donant moltes opcions en l’eixida de la pilota i sent contundente a l’hora de destruir el joc rival.
 • Migcampista dret: Nico García (Benjamí A Roda). Molt atent i participatiu en les jugades ofensives. Bones finalitzacions de cara a porteria. El seu equip va guanyar 15-1.
 • Migcampista esquerre: Mario Gallego (Aleví C). Va ocupar a la perfecció el carril central per a rebre la pilota i jugar amb avantatge. Va ser un perill constant arribant des d’arrere. El seu equip va guanyar 6-0.
 • Interior esquerre: Miguel Morlanes (Aleví B). Va saber posicionar-se entre línies rivals per a crear superioritats en atac. En eixida de pilota va demostrar intel·ligència per a rebre en zones perilloses. L’Aleví B va guanyar 0-3 a Sedaví.
 • Davanter dret: Iker Ibáñez (Aleví F). Lluitador i incansable. Va generar línies de passades amb suports constants. Va dificultar enormement l’eixida de la pilota del rival. Va ser un mal de cap per al seu adversari. El seu equip va guanyar 10-1.
 • Davanter esquerre: Yago Cabrero (Aleví C Roda). Molt intens en la pressió. Va ajudar molt als migcampistes en eixida de pilota i va demostrar gran complicitat amb els seus companys en atac. El seu equip va guanyar 7-1.
Compartir.