Onze de la jornada a la #CanteraGrogueta

VILLARREAL CF

Els futbolistes continuen amb la seva formació a la Ciutat Esportiva

El Villarreal és un club que aposta fermament pel planter, amb 42 equips en el seu futbol base i més de 600 jugadors formant-se amb un únic objectiu: triomfar defensant aquest escut. Per això, el club vol premiar el seu esforç amb la publicació d’un onze ideal de cada jornada que es disputi al llarg de la present temporada.

Aquest cap de setmana els jugadors més destacats van ser els següents:

• Vicent Gil (Infantil Roda). El prometedor porter va ser una assegurança de vida sota els pals. La seva participació va ser clau en la folgada victòria aconseguida davant del Tavernes Blanques per 4-1. Va realitzar diverses aturades de mèrit que van evitar que el marcador fos més ajustat.
  • Miguel García (Benjamí C). No sol actuar com a defensa i sí més avançat sobre el terreny de joc. Va anotar un gol en l’espectacular triomf per 3-6 aconseguit al feu del Don Bosco C. Va deixar detalls de bon futbolista.
  • Maria Ortells (Femení A). Va resoldre amb encert cada acció al llarg de tot el partit. No es va complicar la vida a l’hora de sortir amb la pilota jugada i va estar molt atenta per dissoldre les escomeses de les davanteres de l’Elx (0-1).
  • Nacho García (Infantil Roda). Es va mostrar ferm, contundent per alt i amb criteri a l’hora de començar a crear joc des del darrere. Un potent defensa que va demostrar que té qualitats com per triomfar en el món del futbol.
  • David Rosalen (Aleví C Roda). Va actuar en posició més avançada i de fet va marcar dos gols en el triomf per 1-3 a casa del Alboraya C. Va obrir i tancar el marcador de l’important i emocionant partit en els minuts 42 i 56.
  • Jesús Jabato (Cadet Roda). Un autèntic punyal pel carril destre de l’atac. Va aprofitar la seva corpulència per superar una vegada i una altra al seu parell. Va anotar dos gols, un al primer minut i un altre al 57. Brillant.
  • Javier Comeras (Cadet Roda). Va manejar l’equip donant-li sentit al joc. Malgrat que no sol ser la seva comesa habitual, va marcar dos gols unint-se a la festa de la golejada per 7-0 davant del Tavernes Blanques.
  • Diego Lamadrid (Cadet A). Va ser la brúixola que va guiar el Cadet A cap a una ajustada victòria per 0-1 al camp del Bellreguard. Va fer molt i tot bé. Un autèntic valor segur en el centre del camp que continua demostrant el seu talent partit rere partit.
  • Eric Primo (Cadet A). Va marcar el gol que va donar els tres punts al seu equip davant del Bellreguard en el minut 55. Va arrodonir així la seva gran actuació. L’hàbil atacant va tornar boja la defensa rival.
  • Nico Conesa (Infantil A). Va destacar anotant un doblet. El primer dels dos gols que va anotar va ser des del punt de penal per obrir el marcador (m. 13) i el segon en el minut 18 per donar tranquil·litat a l’equip, que va acabar golejant per 0-5.
  • Nacho Díaz (Cadet Roda). Un cop més va brillar. Va anotar dos gols i ja en suma 22 ‘dianes’ aquesta temporada. Perfecte en cada jugada d’atac, contribuint a la golejada aconseguida per 7-0 davant del Tavernes Blanques.