Onze de la jornada de la #CanteraGrogueta
Onze de la jornada de la #CanteraGrogueta

VILLARREAL CF

Els futbolistes continuen amb la seva formació a la Ciutat Esportiva

El Villarreal és un club que aposta fermament pel planter, amb 42 equips en el seu futbol base i més de 600 jugadors formant-se amb un únic objectiu: triomfar defensant aquest escut. Per això, el club vol premiar el seu esforç amb la publicació d’un onze ideal de cada jornada que es disputi al llarg de la present temporada.

Aquest cap de setmana els jugadors més destacats van ser els següents:

 • Naim Beltrán (Infantil C i B). Va tenir un intens cap de setmana, ja que va jugar dos partits defensant els interessos de l’Infantil C i l’Infantil B. Tan sols va encaixar un gol en els dos partits.
 • Víctor Nieto (Infantil B). Va treure a la llum la seva gran velocitat en el partit contra el Futur de Castelló que va acabar 6-1 per als grocs, que es van proclamar campions a lo gran. Sempre es va anticipar al seu parell.
 • Xavi Vilar (Aleví G). Es va mostrar molt segur en tasques defensives, sobretot en les pilotes aèries. Excel·lent en l’un contra un, guanyant sempre les batalles individuals. El seu equip va empatar davant l’Almassora C (2-2).
 • Joan Cachafeiro (Infantil B). Peça fonamental en l’èxit del títol aconseguit per l’equip. Un autèntic assegurança de vida que a més va brillar a l’hora de sortir amb la pilota jugada des del darrere.
 • Diego Romeo (Benjamí C). No va ocupar la posició de lateral esquerre i sí la de migcentre. És un futbolista elegant que va portar el control del partit al seu capritx. El seu equip va guanyar 7-2 a l’Sp. Mislata C.
 • Román Gil (Aleví G). Va marcar el gol de l’empat que va suposar el 2-2 davant ‘lAlmassora C a la Ciutat Esportiva. Sempre va crear perill amb la pilota als peus associant-se a la perfecció amb la resta dels seus companys.
 • Álvaro Fuentes (Mini Benjamí F). Sol actuar més com a mitjapunta. Va demostrar tenir una privilegiada visió de joc. Per si fos poc, va destacar per la seva enorme solidaritat defensiva.
 • Àlex Baena (Infantil A). Va desarborar la defensa contrària gràcies a la seva mobilitat entre línies. Va marcar un gol i va donar dues assistències enmig d’un espectacular torrent de bon futbol.
 • Iván Martín (Cadet A). Estel·lar. El ’10’ del Cadet A va marcar els dos gols del seu equip davant l’Alzira (2-1) i va acostar als grocs cap al títol, que queda ja a només un punt de distància. Els dos gols van ser de vaselina.
 • Aida Samit (Femení B). Va anotar els quatre gols de les noies del Femení B davant del Marítim B (4-3) en una actuació memorable. Aquesta temporada ha estat a cavall entre el Femení A i el B, però en aquesta jornada va ajudar al segon equip.
 • Bruno Sapelli (Infantil Roda). No va marcar, però va demostrar temprança i claredat d’idees per tal d’aportar solucions a l’equip. Va realitzar un esforç encomiable.

 

Compartir.