L'equip s'abraça moments abans del començament del partit. // LFP

Marcelino: “Hem sabut competir”

24 / 11 / 2013

 

El tècnic destaca l'actuació col·lectiva en la victòria enfront del Levante

L'entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, va destacar la gran actuació col·lectiva de l'equip en la victòria dels grocs enfront del Levante (0-3). “Crec que hem sabut llegir molt bé el partit i competir. És veritat que hi ha hagut una jugada clau que ha precipitat tot la resta, però també que hem tingut ritme, intensitat i que hem sabut jugar la pilota. També és veritat que hem vist un partit fins al minut 12 i un altre a partir d'ací. Quan et trobes una cosa com el que s'ha trobat el Levante, es fa molt costa amunt. A pesar que el camp estava sec vam mantenir un bon ritme, l'equip ha sabut competir i crec que hem pogut controlar el joc. El segon temps vam ser acumulant ocasions fins que va arribar el segon i des d'eixe moment tot ha sigut més senzill. La valoració general és curta perquè el partit ha canviat radicalment i se'ns ha posat molt favorable als deu minuts”.

Quant al que suposa el triomf a llarg termini, l'asturià creu excessiu traure conclusions, sobretot perquè encara no s'ha superat la primera volta de la competició. “Ara, descansarem, gaudirem, i intentarem tenir 30 punts el divendres a la nit. Anirem partit a partit, pensant que som un bon equip, i ho som, però en el futbol, quan no treballes amb el compromís i la humilitat que ho estem fent, et pots quedar sense res de colp”.

Ara, per al preparador, l'important és mantenir la regularitat que el Submarí ha demostrat fins al moment. “Anem pas a pas. Estem quarts i molt feliços per açò, però per a ser quarts a final de Lliga cal fer les coses molt bé durant nou mesos. Nosaltres portem tres o quatre, per la qual cosa encara no queden cinc. No conec equips que juguen la Champions al novembre. És molt complicat mantenir aquesta posició, però sí tinc clar que anem a lluitar en cada partit”. 

 

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL