||||||

Pedraza, el correcamins de La Ceràmica

28 / 01 / 2022

El futbolista cordovés destaca per les seues accions en velocitat per la banda esquerra i presenta unes espectaculars estadístiques

Alfonso Pedraza és el correcamins del Villarreal! El lateral andalús és un dels jugadors més ràpids del conjunt groc en LaLiga 21-22, havent aconseguit una velocitat màxima de 34km/h. I és que el jugador cordovés és un dels estendards del Submarí en les transicions ofensives i defensives gràcies a la seua capacitat per a seguir el ritme del joc en qualsevol situació independentment del ritme del partit.

No obstant això, Pedraza no sols destaca per la seua velocitat punta, sinó que les seues estadístiques referents a aquesta característica són impressionants i demostren el seu constant esforç i compromís amb l'equip, així com la seua capacitat per a adaptar-se a aquest context del joc. Així doncs, en els 882 minuts que ha disputat, el jugador format a la Cantera Grogueta i que ara triomfa amb el primer equip ha executat un total de 474 esprints a més de 21km/h amb una mitjana de 50 esprints per partit, és a dir, el bo d'Alfonso fa un esprint cada minut i mig, aproximadament. No obstant això, no sols pels seus intervals d'alta intensitat despunta el campió de l'Europa League, ja que recorre una mitjana de 10,3km per partit.

A més, Pedraza ha donat aquesta temporada sis assistències en LaLiga, com el centre ras que li va posar a Manu Trigueros després de la seua cavalcada pel costat esquerre en l'últim duel en La Ceràmica davant el RCD Mallorca. Amb 66 accions de mitjana per matx, Alfonso Pedraza és un dels pilars d'un Submarí que es marca grans objectius.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL

Villarreal CF TV está emitiendo en directo