||||

Julian, un 'groguet' nòrdic

27 / 01 / 2022

Aquest aficionat de Noruega mai ha vist un partit en viu del Submarí, però somia amb fer-lo pròximament

Julian, pedagog de professió, segueix al Villarreal CF des de l'any 2005, fa quasi ja 16 anys. Preguntat per quina raó segueix al Submarí Groc malgrat la distància, el seguidor noruec explica: “Done suport al Villarreal perquè és un club familiar que cuida al màxim la seua comunitat i, sobretot, perquè fa que la gent que viu a milers de quilòmetres, com jo, ens sentim inclosos”.

Un altre factor que va fer a Julian enamorar-se del Villarreal, va ser la fe indestructible de l'equip per anar endavant en els moments complicats, com el descens de la temporada 2012. “Descobreixes quant significa un club per a tu quan els veus lluitar enfront de les adversitats. Temporades com aquella em van fer apreciar i reforçar més encara el meu sentiment per l'equip”, admet Julian.

Aquest seguidor de Noruega intenta no perdre's cap max del Submarí Groc. “Veig des de casa els partits del Villarreal CF en directe o en redifusió”, conta Julian i agrega que mai ha vist un partit en directe del quadre ‘groguet’, però espera fer-ho quan la situació sanitària millore.

Així mateix, sobre quin és el seu millor record com a seguidor ‘groguet’, aquest aficionat explica que va ser la consecució de l'Europa League la passada temporada i afegeix que el seu jugador favorit en la història del club és Juan Román Riquelme. “La forma en què manejava la pilota era fora d'aquest món. La seua visió, control de pilota i xuts eren inigualables”, justifica.

Des del Villarreal CF, a través de la sèrie ‘Yellows Around the World’, contem les històries d'alguns dels majors aficionats internacionals del Submarí.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL

Villarreal CF TV está emitiendo en directo