||||||

Emery: "Necessitem trobar encert"

19 / 09 / 2021

El tècnic del Villarreal ha comparegut en roda de premsa després de l'enfrontament contra el RCD Mallorca en el Visit Mallorca Estadi i ha parlat sobre el partit, la ratxa de l'equip i altres condicionants

Matx

"Hem portat el control del partit i els hem obligat a defensar en bloc baix. No hem concedit pràcticament contraatacs i hem generat tres o quatre ocasions. Necessitem trobar aqueix encert i continuar trobant com decantar el partit. Al no fer-ho, entrem en uns certs moments de precipitació i ells han començat a agafar confiança sobre el camp. En el segon temps, estàvem més travats i ells veien possibilitats de trobar contraatacs. El pla era el mateix i l'hem fet al final. Cal pensar en el següent partit".

El rival

"És un equip ben estructurat esportivament, molt competitiu i amb jugadors veterans i intel·ligents que saben patir i llegir els moments del partit. Tot això també ho van creant el club i l'entrenador. Valoren molt estar en Primera i estan molt compromesos. A partir d'ací, havíem d'intentar marcar les diferències".

Calor i baixa de Gerard

"Segurament, hi havia zones amb temperatures més baixes per a jugar a aquestes hores, encara que tots dos equips estem acostumats a entrenar amb calor. Al final del partit, diversos jugadors notaven aqueix cansament però són coses que no podem controlar. Hem de ser capaços de trobar respostes davant la falta de jugadors. Cadascun té unes característiques i ens aporta coses diferents. Hem d'encertar les ocasions que tenim".

Empats consecutius

"Tots els equips tenen una molt bona faena. Hem perdut figures en LaLiga, però el nivell és molt bo i a tots els equips els costa molt guanyar. El futbol és així i hem de millorar. La primera anàlisi que faig és que cal fer millor algunes coses i seré autocrític. Cal buscar alguna cosa més que, de moment, no està arribant".

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL