||||||

"Hi ha molta motivació per la Champions"

13 / 09 / 2021

El migcampista 'groguet' va destacar la il·lusió de l'equip davant del retorn de la UEFA Champions League en l'Estadi de la Ceràmica (dimarts, 21.00 hores)

El jugador groc Manu Trigueros ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació en la prèvia del primer partit de la Fase de Grups de la UEFA Champions League 2021/22 davant l'Atalanta BC (21.00 hores, Movistar + Liga de Campeones). L'equip 'groguet' arranca la Liga de Campeones en condició de campió de la passada edició UEFA Europa League en un grup en el qual es tornarà a retrobar amb el rival de la final de Gdansk, el Manchester United, i també s'enfrontarà al Young Boys suís.

Ganes, il·lusió i motivació

"Tenim sensacions molt boniques de jugar aquesta competició. Després de molts anys qui a Villarreal, he jugat Europa League però mai una fase de grups de la Champions League. No haver jugat el cap de setmana et dona coses i et lleva unes altres. Hem preparat bé el partit, coneixem el rival i arribem amb les garanties de fer un gran partit. Hi ha moltes ganes, il·lusió i motivació per aquest torneig".

El rival

"L'Atalanta és un rival que et porta al màxim, fem molts duels individuals per tot el camp i amb una pressió molt alta. Nosaltres sabem que si estem al 100% cadascun som un rival molt difícil de batre, som un gran equip que es coneix molt bé".

Començar bé

"Juguem el primer partit a casa, en el nostre camp, amb la nostra afició. És molt important començar amb els tres punts. És un grup molt obert i sabem que fins al final de la fase de grups no es decidirà res. Sabem que és un partit molt important".

Grup complicat

"En el futbol mai se sap. El Young Boys ha donat molta guerra en els últims anys a Europa i el Manchester United també és un rival molt important. Estarà molt obert fins al final. Volem fer-nos molt forts enguany a casa i volem començar a fer-ho demà".

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL