||||

Llaneza: “Aquest títol és fruit del triomf d'una idea”

04 / 06 / 2021

El vicepresident groc ha ressaltat que l'èxit groc és el resultat de la gran gestió del Villarreal CF

Quasi deu dies després de l'històric triomf del Villarreal en terres poloneses, el vicepresident groc, José Manuel Llaneza, ha atés aquest divendres a Villarreal TV per a valorar la consecució de l'important títol de la UEFA Europa League.

Per al mandatari groc, el títol continental arriba com a resultat de la gran gestió que està duent a terme el Submarí: “És el triomf d'una idea. No és un somni ni és fruit de la sort. És l'èxit d'una idea que va tindre Fernando Roig i que ell mateix va posar en marxa fa més de dues dècades. L'hem desenvolupada durant tots aquests anys i ara l'encapçala Fernando Roig Negueroles”.

José Manuel Llaneza va ser present al Gdansk Stadium. No obstant això, des de llavors, reconeix que ha vist la final fins a tres vegades més: “M'he emportat una altra sensació a la del directe. Juguem un grandíssim partit davant el Manchester United. És un assoliment històric”.

Finalment, el vicepresident groc va assenyalar que, malgrat el títol, el club ha de seguir la mateixa línia de treball. A més, obri la porta al fet que arriben nous títols en el futur: “No tenim l'obligació de guanyar tots els anys, però igual més endavant arriba algun altre trofeu. Hem de continuar treballant amb humilitat i tocar de peus a terra, encara que no renunciem a res”.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL