||||

L'eLaLiga Santander Cup ja és ací

31 / 03 / 2021

El Villarreal CF s'enfrontarà el 3 i 4 d'abril als millors clubs de l'eLaLiga Santander en un prestigiós torneig coper

La temporada d'eSports entra en la seua fase decisiva i el Villarreal CF és aspirant a tot. L'equip groc s'ha classificat per a l'eLaLiga Santander Cup, un prestigiós torneig que se celebra el 3 i 4 d'abril i enfronta als huit millors clubs de la competició regular fins hui.

El Villarreal CF, format per Alejandro Hidalgo (H1dalgo) i Adrián Cifuentes (AdrianCifuentes), és el segon classificat del Grup A, amb 34 punts en el seu caseller i un balanç més que notable d'11 victòries, un empat i tres derrotes.

Per a aquesta cita tan important, l'equip de CVF eSports estarà representat per H1dalgo, que tractarà de coronar al Villarreal CF com a campió coper. El seu primer rival serà adriidomenech, representant de l'UD Logroñés, davant el qual es mesurarà el dissabte 3 d'abril a les 21.00 hores en la ronda de quarts de final.

Si venç el seu primer envit, el jugador ‘groguet’ continuaria competint el diumenge 4 d'abril, quan se celebren les semifinals, a partir de les 19.00 hores, i la gran final, que tindrà lloc a les 22.00 hores.

A més del mateix Villarreal, els equips participants en l'eLaLiga Santander Cup són els següents: Sevilla FC (Pepeelbotellu), Real Valladolid (Neat), Levante UD (MaestroSquad), Real Zaragoza (Gravesen), Real Oviedo (Adriman), CF Fuenlabrada (DanielAguilar4) i UD Logroñés (Adriidomenech).

L'avantsala de la Gran Final

Després de la celebració d'eLaLiga Santander Cup se celebraran les tres últimes jornades de la competició, d'on eixiran els 16 clubs finalistes que passaran a la Gran final, que tindrà lloc el 8 i 9 de maig, quan es decidirà el campió absolut de la quarta edició d'eLaLiga Santander.

On seguir eLaLiga Santander Cup

Donada la magnitud de l'esdeveniment, la competició podrà seguir-se al complet en directe des del canal de Twitch d'eLaLiga Santander i en LaLiga Sports TV. Per als aficionats internacionals, eLaLiga Santander Cup podrà veure's a través del canal de Twitch d'EA SPORTS FIFA en anglés.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL