||||

El Villarreal es proclama campió de l'eCopa RFEF

16 / 03 / 2021

El conjunt groc, representat per H1dalgo, ha guanyat un dels tornejos més importants del panorama nacional d'eSports

El Villarreal CF està signant una temporada per a emmarcar en eSports. El jugador groc Alejandro Hidalgo (H1dalgo) s'ha proclamat recentment campió de l'eCopa RFEF, un dels tornejos més importants del panorama nacional en la modalitat de FIFA 21.

La mateixa línia d'èxits segueix el Villarreal CF en l'eLaLiga Santander. En mans d'Alejandro Hidalgo (H1dalgo) i Adrián Cifuentes (AdrianCifuentes), els ‘groguets’ són segons del Grup A amb 34 punts i han certificat ja la seua participació en l'eLaLiga Santander Cup, un torneig presencial que se celebrarà el 3 i 4 d'abril a Barcelona i enfrontarà als quatre millors conjunts de cada grup.

Gràcies a la col·laboració amb QLASH, el Villarreal CF està superant totes les expectatives mancant tan sols tres jornades de concloure la lliga regular. El Submarí acumula un balanç més que notable d'onze victòries, un empat i tres derrotes, amb un total de 62 gols a favor i 36 gols en contra.

Més endavant, a partir de la segona quinzena d'abril, el Villarreal lluitarà per disputar la Gran Final de l'eLaLiga Santander 20/21, que congregarà als huit primers equips del Grup A i B en un impressionant certamen que encimbellarà al guanyador de la present campanya. Un somni al qual H1dalgo i AdrianCifuentes no renuncien.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL