||||||

Màxima il·lusió davant el campió

20 / 11 / 2020

L'entrenador groc ha destacat el desafiament de enfrontar-se davant el Real Madrid i estar a l'altura dels millors

L'entrenador del Villarreal CF, Unai Emery, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia de l'enfrontament davant el Real Madrid en l'Estadi de la Ceràmica (dissabte, 16.15 hores). El tècnic d'Hondarribia ha destacat l'exigència de enfrontar-se davant el vigent campió de LaLiga: “És una prova de molt de nivell. Demà ens enfrontem a un rival molt complicat. Estic molt il·lusionat per veure com responem davant un equip així. Ens exigiran donar el 100% i estar concentrats durant els 90 minuts”.

El Villarreal arriba al xoc després de collir una bona dinàmica de resultats. No obstant això, Unai Emery s'ha mostrat prudent i advoca per continuar treballant al màxim per a donar-li continuïtat al bon moment: “Hem generat il·lusió i bones sensacions, però això és molt llarg i hem de tocar de peus a terra. Hem de tractar de ser regulars i en partits així demostrar que volem estar altura dels millors”.

Per a obtindre un bon resultat davant el conjunt blanc, Emery assenyala que serà vital mantindre la concentració del primer a l'últim minut: “La clau és donar el màxim fins al minut 90. No podem perdre la concentració. És un equip amb moltíssim talent i amb molt poc et penalitzen. Volem tindre un major control del joc que ells i imposar les nostres qualitats. Per a això, hem de manar en els xicotets detalls. En això estarà el partit. Els xocs individuals marcaran el xoc. Si no ens imposem en això, haurem de ser eficients en les ajudes i per descomptat, tindre encert a dalt”.

Per a veure les declaracions d'Unai Emery, només cal clicar en la pestanya de vídeo situada sobre la fotografia principal.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL