||||||

Foyth: “El Villarreal és un equip òptim per a créixer”

19 / 10 / 2020

El defensa argentí s'ha mostrat agraït amb el club i ha promés esforç i treball per a ajudar a l'equip

El futbolista argentí Juan Foyth ha sigut presentat aquesta vesprada com a nou jugador del Villarreal CF en una roda de premsa que ha comptat amb la presència del conseller delegat del club, Fernando Roig Negueroles.

El nou central ‘groguet’ s'ha mostrat molt il·lusionat per la seua arribada al Submarí Groc, on espera aprendre i créixer com a professional: “El Villarreal és un gran club i no em vaig pensar dues vegades vindre ací. Estic convençut que és una molt bona oportunitat per a continuar competint però, sobretot, per a millorar cada dia i créixer futbolísticament. Tinc moltes ganes de poder començar a jugar i ajudar a l'equip”.

El futbolista internacional per la Selecció de l'Argentina ha assegurat que treballarà per a retornar-li al club la confiança depositada en ell: “Em vaig adonar que el club és fantàstic. Tractaré d'adquirir adequadament la idea de joc del míster per a poder ajudar al grup. Vull aportar el meu granet i aprofitaré cada oportunitat que m'oferisca el tècnic”.

Durant la seua compareixença, Juan Foyth ha augurat una excel·lent campanya vestint l'elàstica groga: “El Villarreal compta amb excel·lents jugadors. La qualitat sempre està present en el camp. És un equip molt unit que està fent un gran treball. Tractarem d'anar partit a partit, que és el que ens portarà a estar el més amunt possible”.

Finalment, Foyth s'ha definit com un futbolista polivalent: “Generalment, la meua posició natural és la de central, però si l'entrenador em demana jugar de lateral dret, jo jugaré. Puc adaptar-me ràpidament amb l'ajuda del cos tècnic i companys”.

Roig Negueroles: “Hem fet una gran incorporació que ens aportarà molt”

El conseller delegat del Villarreal CF, Fernando Roig Negueroles, li ha donat la benvinguda a Juan Foyth i ha valorat la seua arribada com un reforç necessari per a les aspiracions del conjunt ‘groguet’: “Malgrat la seua joventut, Juan Foyth és un jugador que ens ajudarà moltíssim. Té qualitats i virtuts que s'acoblen a la perfecció al nostre equip. Estic segur que rendirà a un alt nivell”.

Per a gaudir de la roda de premsa de presentació de Juan Foyth com a jugador del Villarreal CF només cal clicar en la pestanya de vídeo situada sobre la fotografia principal.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL

Villarreal CF TV está emitiendo en directo