||||||

“Estem totalment centrats en el partit davant l'Alavés”

29 / 09 / 2020

Unai Emery destaca que l'equip ha oblidat la derrota al Camp Nou i afronta amb energia el xoc davant l'equip vitorià

El tècnic del Villarreal CF, Unai Emery, ha comparegut aquest migdia per a analitzar la prèvia de l'encontre davant el Deportivo Alavés (dimecres, 19.00 hores). El tècnic d'Hondarribia ha valorat molt positivament el treball i la capacitat de reacció dels jugadors després de la derrota collida el diumenge davant el FC Barcelona: “Ens hem alçat ràpid. Tinc confiança plena en la plantilla i estem totalment centrats en el partit de demà. Hem de fer un pas cap avant per a competir millor i canalitzar tota la nostra energia”.

Per a Emery, el partit davant el conjunt albiazul serà un partit de gran exigència i avisa del perill del rival: “Serà un partit complicat. L'Alavés és un equip difícil de batre, de guanyar. Són un club aguerrit que ens exigirà molt en el joc aeri amb dues puntes que et condicionen”.

No obstant això, el míster del Villarreal ha assenyalat les claus per a poder ser superior davant l'Alavés: “La màxima que hem d'aconseguir és competir el partit. Imposar el nostre estil, la nostra idea. Sobretot, ser capaços de concedir menys i potenciar la faceta ofensiva, ja que tenim davanters amb molt de gol”.

D'altra banda, Unai Emery ha elogiat els senyals d'identitat que té el Villarreal: “El club ha viscut molts moments bons i sempre té un missatge clar: treballar. I això és un dels punts més importants on jo trobe una connexió. La constància i la dedicació portaran al Submarí a aconseguir grans èxits”.

Per a veure la roda de premsa completa d'Unai Emery tan sols cal clicar en el ‘play’ situat damunt de la fotografia principal.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL