||||||

Take: “Vull ajudar al Villarreal i créixer ací"

11 / 08 / 2020

El futbolista nipó s'ha mostrat il·lusionat i ha augurat una excel·lent temporada en el Submarí

El futbolista japonés Take Kubo ha sigut presentat aquest migdia com a nou jugador groc en un acte, celebrat en l'Estadi de la Ceràmica, que va comptar amb la presència del president del Villarreal, Fernando Roig.

El migcampista nipó s'ha mostrat molt il·lusionat per la seua arribada al Villarreal, on espera fer una gran temporada: “Estic molt feliç per formar part d'aquest equip. Tant de bo puga fer un gran curs. Vull créixer ací i ajudar amb el meu joc al Villarreal perquè siga un club encara més gran”.

Durant la seua compareixença, Take Kubo ha elogiat l'estil de joc del seu nou club: “És un equip que té molt la pilota i domina molt els partits. Els he patits com a rival i ara vull gaudir d'aqueixa manera de jugar com a futbolista”.

Així mateix, el jugador japonés ha destacat l'excel·lent nivell dels seus nous companys: “El Villarreal és un club molt gran i que té excel·lents jugadors. He de gaudir de la competència, que ens fa millor a tots. És un esport col·lectiu i tot l'equip treballa en la mateixa direcció”.

Roig: “Take és un jugador jove i amb molt de talent”

El president del Villarreal, Fernando Roig, li va donar la benvinguda al migcampista nipó i va elogiar les seues virtuts com a futbolista: “És un jugador molt jove i amb molt de talent. Als seus 19 anys té experiència en el futbol japonés i en l'espanyol. És un futbolista que ens pot aportar molt i segur que ens ajudarà a fer una gran temporada”.

Per a gaudir de la roda de premsa de presentació de Take Kubo com a jugador del Villarreal CF només cal clicar en la pestanya de vídeo situada sobre la fotografia principal. 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL