||||||

“Sempre he admirat el Villarreal i m'ompli arribar ací”

27 / 07 / 2020

Unai Emery destaca estar "il·lusionat" amb la seua arribada al Submarí i assumeix com a repte "continuar donant prestigi a aquest club"

Ja és groguet. El Villarreal CF, amb el president Fernando Roig al capdavant, va presentar hui al nou tècnic groc, Unai Emery, que ha fitxat pel club per a les tres pròximes temporades. En un acte celebrat en l'Estadi de la Ceràmica i amb molta expectació mediàtica, l'entrenador basc va explicar que la seua arribada és tant un repte com una il·lusió: “Vindre al Villarreal és una cosa que m'ompli. És un projecte admirable i estable i per a mi és un repte continuar donant prestigi a aquest club. Espere poder ajudar i gaudir en el camí. He aconseguit fites, i vull seguir, però el més important és gaudir del trajecte. Em sent una part d'aquesta casa, sempre m'he sentit ben tractat, i m'il·lusiona poder afrontar aquest repte”.

L'encarregat d'obrir l'acte va ser Fernando Roig, qui va confessar estar esperançat amb aquesta nova marxa de Emery com a entrenador del Submarí. “Unai és un tècnic jove i veterà alhora i ve a sumar dins del projecte del Villarreal. Ja acumulem 20 anys en LaLiga i hem aconseguit moltes coses, però cada vegada tenim més exigències. El nostre primer objectiu és estar en Primera i, a partir d'ací, no hi ha sostre, és un treball dur i constant. Tenim molta il·lusió i esperances per a l'any que ve”.

Quant al tècnic d'Hondarribia, Emery també va parlar de la possibilitat d'alçar algun dia un títol amb el Submarí. “No pense en el final, però sí que somnie. Els somnis són lliures i somnie amb un títol amb el Villarreal. El bonic és el camí, el fet de poder gaudir-lo. El procés és bonic, el procés fa que la gent se senta orgullosa de poder viure-ho. Em sent identificat amb la filosofia del club, de la cultura de l'esforç, és una cosa que m'atrau, em sent en un lloc que el treball es veu premiat”.

Per al nou preparador groc, el Villarreal ha sabut superar molts obstacles per a continuar creixent i convertir-se en un projecte molt estable, la qual cosa suposa un valor afegit. “La meua primera vegada ací va ser fa 20 anys amb el Toledo, com a jugador, i ja em vaig emportar una bona impressió d'aquest club. Parlem d'una línia de treball amb els seus accidents i amb un descens, però un equip que és capaç de superar tot això i arribar on està ara és el que parla bé d'aquest club. Jo vull aportar les meues experiències, els meus coneixements, estic en un lloc en el qual em sent còmode. He de tindre exigència, entenc eixa prudència, però també tenim el somni de fer un pas més”.

Respecte a possibles canvis, Unai Emery va destacar que es tracta de donar continuïtat a l'actual projecte. “Parle de continuïtat perquè s'ha fet una gran faena. marxen jugadors i arribaran uns altres. El primer és adaptar-me al club i ja vorem. Hi haurà un nivell alt de continuïtat, ja que són jugadors que ja han demostrat el seu nivell. A partir d'ací quatre o cinc fitxatges que poden arribar. L'eixida de Bruno i Cazorla és el que hem de solucionar. Però el Villarreal porta temps solucionat eixes coses amb èxit i jo em sume. Tenim un bon bloc i hem de treballar per millorar”.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL