||||||

Intensitat i il·lusió

07 / 07 / 2020

Javi Calleja adverteix de la importància del duel davant el Getafe i marca el camí a seguir

L'entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, ha assegurat aquest migdia que el partit d'aquest dimecres davant el Getafe CF (20.30 hores) és molt important de cara a les aspiracions europees del Submarí. “No renunciem a res. Barallarem per acabar el més amunt possible. El calendari és dur. Hi ha 12 punts per disputar i tot per decidir. Si guanyem al Getafe seria un pas important”, va comentar.

Això sí, el tècnic madrileny va advertir de la dificultat de l'envit en el Coliseum Alfonso Pérez: “Sabem el partit que tindrem a Getafe. Els hem d'igualar en intensitat perquè són un equip que competeix al màxim en cada jugada. Haurem de trobar la nostra millor versió i esborrar el partit del Barcelona. El premi és molt bonic i està tot per decidir. Serà una autèntica guerra i cadascun anirà amb les seues armes”.

Per a Calleja, serà clau no cometre errors i manejar ràpid la pilota: “Haurem d'eixir molt concentrats i jugar ràpid. El Getafe fa una de les millors pressions de LaLiga i si juguem lent ens penalitzaran. El Getafe treballarà de manera extraordinària. Ens intentaran robar el més amunt possible per a acabar ràpid. Espere a un rival molt recognoscible. No podem entrar en el seu joc i imposar el nostre. Serà un partit dur dels de veritat”.

Una altra de les claus del partit estarà en la seguretat defensiva segons Calleja: “És importantíssim mantindre la porteria a zero. El Getafe és un equip molt fiable amb el marcador a favor. Haurem de ser intel·ligents i mantindre el cap fred. No especular, però tampoc caure en la precipitació. És importantíssim, però no podem jugar el partit que li interessa al Getafe”.

El Villarreal ostenta actualment la cinquena plaça de la classificació mancant quatre partits perquè finalitze LaLiga. “Està sent un calendari molt exigent i intens, però el premi és bonic. Motivació no ens falta i ganes tampoc. El partit del Barcelona va ser un desgast físic i mental. No vam tindre la pilota i ens vam sentir superats. No és la nostra guerra i ja ens hem recuperat. Sabem el que ens estem jugant. Hem netejat el cap per a aconseguir l'objectiu que tenim a l'abast de la mà. Entraran alguns jugadors de refresc i els canvis també poden ser decisius”, va concloure.

Per a veure la roda de premsa completa de Javi Calleja tan sols cal clicar en el ‘play’ situat just damunt de la fotografia principal.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL