||||||

Calleja: “La motivació és màxima”

03 / 07 / 2020

L'entrenador groc ha ressaltat que el Villarreal afronta el dur encontre davant el FC Barcelona amb il·lusió i convenciment de sumar els tres punts

El tècnic del Villarreal, Javi Calleja, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia del partit davant el FC Barcelona (diumenge, 22.00 hores). L'entrenador groc ha explicat que el conjunt ‘groguet’ afronta el xoc amb la convicció d'obtindre la victòria davant els culers: “Afrontem el partit amb la màxima motivació, moltes ganes i amb el convenciment que podem sumar els tres punts davant un dels millors equips del món”.

El Villarreal arriba al partit davant els blaugranes en un excel·lent moment de forma, després d'haver sumat 16 punts de 18 possibles des del retorn de la competició de lliga. Malgrat els excel·lents guarismes de l'equip ‘groguet’, Calleja advoca per no relaxar-se i tractar de prolongar la dinàmica: “Hem fet una cosa molt difícil i hem de seguir així. El camí és creure en nosaltres i saber que, si donem el 100%, estem concentrats i afrontem el partit amb mentalitat guanyadora, com hem fet fins ara, tenim opcions de portar-nos la victòria”.

Davant el FC Barcelona, Javi Calleja espera veure a un Villarreal amb arguments i capacitat per a emportar-se el partit: “Tenen molta qualitat i et posen en dificultats. No podem cometre errors. Vull que siguem un equip capaç d'arrabassar-los la pilota i fer-los córrer. Estem sent un equip fiable i hem de seguir per la mateixa línia”.

Malgrat l'esforç de les últimes setmanes, el tècnic groc ha destacat l'equip arribarà al xoc en bona forma física i mental: “Estem bé. Els bons resultats ajuden. Tots els jugadors tenen moltes ganes de continuar jugant i tindre continuïtat en l'equip”.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL