||||

El repte virtual més apassionant

01 / 07 / 2020

Ralfitita jugarà el proper cap de setmana la Gran Final de eLaLiga Santander

El treball té la seua recompensa. L'equip CVF eSports jugarà aquest proper cap de setmana la Gran Final de eLaLiga Santander en la qual competiran via online els 16 millors jugadors nacionals d'EA SPORTS ™ FIFA 20. Per part del Villareal s'ha guanyat el dret Ralfitita, que després de les fases prèvies accedeix a aquest moment decisiu com a vuitè classificat.

El vencedor d'aquesta Gran Final s'alçarà de manera virtual el seu trofeu i rebrà 40.000 euros de premi econòmic. eLaLiga Santander és la lliga nacional de eSports que més premi econòmic reparteix, sumant un total de 100.000 euros en premis.

Rafael Riobó (Ralfitita) es mostra molt il·lusionat amb aquest apassionant repte: "Ho afronte amb moltes ganes i il·lusió. A la fi són experiències inoblidables que et portes, tant pel fet de jugar, amb tota la tensió que comporta la fase final en si, com estar amb els teus companys recolzant. Així que ho afronte amb la major de les il·lusions en fer el millor paper possible".

El jugador de FIFA 20 de CVF eSports no es posa límits, encara que prefereix mantindre els peus a terra: "Sí, el meu objectiu sempre ha estat guanyar. Per això treballe cada dia i em mentalitze. Jugues amb gent que té molt nivell i és molt complicat, però s'ha aconseguit. Ara a la Gran Final l'objectiu és anar rival a rival passant de rondes per poder arribar a la final i guanyar. Sempre veig la final com una cosa molt llunyana, m'agrada centrar-me en el rival més immediat i no pensar més enllà del pròxim partit".

Els interessats poden informar-se sobre eLaLiga Santander en els canals oficials de eLaLiga Santander a Twitter @esportsLaLiga, Instagram @eLaLiga, així com en el perfils oficials del Villarreal CF eSports a Twitter i Instagram (@CVFeSports).

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL