||||||

Calleja: “Estem molt motivats”

12 / 06 / 2020

L'entrenador del Villarreal CF ha destacat que l'equip arriba preparat per a reprendre LaLiga i enfrontar-se davant el RC Celta (dissabte, 17.00 hores)

L'entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, ha comparegut davant els mitjans de comunicació a través d'una roda de premsa telemàtica, en la qual els periodistes han preguntat al preparador 'groguet' a través d'una aplicació de videollamada.

El tècnic groc ha destacat que l'equip està motivadísimo de cara al retorn de la competició: “Estem amb moltes ganes. Tenim onze partits per davant en els quals ens enfrontem a molts rivals directes. Volem entrar a Europa i ara hem de treballar i demostrar-ho en el camp. Cada partit serà vital per a barallar per l'objectiu”.

Respecte al primer rival ‘groguet’, el RC Celta (dissabte, 17.00 hores), Javi Calleja ha elogiat el potencial del conjunt celeste: “Tenen jugadors d'enorme desequilibri en la part de dalt. Sempre ens posen en problemes. Volem trencar l'estadística dels últims partits que hem jugat contra ells. Intentarem explotar les nostres virtuts per a traure un bon resultat allí”.

Després de tres mesos d'aturada, l'entrenador groc ha afirmat que l'equip arriba preparat per a afrontar el tram final de LaLiga: “Portem molt temps sense competir, hem viscut una pretemporada atípica. No tenim ritme de competició, però hem d'estar preparats. Tots teníem moltes ganes que tornara LaLiga. La tenim ací i cal afrontar-la com toca”.

Finalment, Javi Calleja ha enviat un missatge a l'afició ‘grogueta’: “Espere que la nostra gent estiga tota bé. Els tirarem molt de menys en el camp, però lluitarem més si cap per a donar-los una alegria. Tant de bo prompte tornem a gaudir junts en el nostre camp com sempre”.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL