||||||

Confiança i treball per a lluitar per tot

28 / 05 / 2020

Manu Trigueros ha reconegut que l'equip està il·lusionat davant l'opció de aconseguir grans objectius

El migcampista del Villarreal Manu Trigueros ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar l'actualitat del Submarí, que segueix amb la seua posada a punt de cara a la represa de LaLiga: “Físicament estem molt bé. Tots els companys han sigut molt professionals durant el confinament. Hem seguit estrictament les pautes que ens ha donat els tècnics, entrenant bé i cuidant el menjar”.

El ‘14’ groc ha ressaltat que l'equip espera amb ganes l'arribada dels entrenaments amb tots els integrants del planter: “Estem desitjant tornar a competir. Prompte tornarem a entrenar tot el grup i podrem fer partits a camp complet. Això ens ajudarà molt de cara a la volta de LaLiga”.

Així mateix, Trigueros apel·la a la responsabilitat de tots, amb l'objectiu d'aconseguir la nova normalitat al més prompte possible: “La situació és delicada. És cert que sembla que ja hem passat el més greu, però no podem relaxar-nos. Hem de ser responsables i aguantar una mica més abans d'aconseguir la nova normalitat”.

Finalment, el futbolista talaverà ha reconegut que la possibilitat de lluitar pels llocs europeus il·lusiona a tot l'equip: “Tenim una possibilitat molt bonica i volem lluitar fins al final. Hi ha grans equips en aqueixa baralla i serà dur, però sabem que tenim un bon equip i que, si aconseguim una bona dinàmica, ens fiquem de ple en la lluita”.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL

Villarreal CF TV está emitiendo en directo