||||

Torna l'eLaLiga Santander!

28 / 05 / 2020

Els jugadors d'eSports del Villarreal tornaran a participar en la competició oficial de LaLiga, que reprén el seu curs en format online

Torna l'eLaLiga Santander! La competició oficial d'eSports de LaLiga es reprén, amb l'objectiu d'acabar la temporada i enfrontar als millors jugadors nacionals d'EA SPORTS™ FIFA 20 en una èpica final que se celebrarà durant el mes de juliol. 

A causa de les noves circumstàncies, en eLaLiga Santander han adaptat el seu format, jugant el que resta de competició en format online, seguint les recomanacions i mesures imposades pel Ministeri de Sanitat, amb l'objectiu de protegir a tots els membres que la componen.

Baix l'eslògan #VolverEsGanar, es fa al·lusió al fet que la vertadera victòria és tornar a sentir i recuperar l'emoció, eLaLiga Santander reprén la seua competició més forta que mai, després de la crisi sanitària provocada pel COVID-19.

Calendari de competició

El pròxim 8 de juny arrancarà el Segon Torneig Online, les inscripcions del qual ja estan obertes i al qual poden apuntar-se jugadors amateurs de tota Espanya. Els jugadors ja inscrits anteriorment rebran un missatge informatiu, però no hauran de tornar a inscriure's. La seua inscripció anterior continuarà sent vàlida.

Per a aquesta competició, el Villarreal CF estarà representat pels seus dos jugadors d'eSports, Ralfitita i Klose. En el Primer Torneig Online, el primer d'ells va aconseguir la final del campionat, en el qual van participar més de 5.000 ‘gamers’ de tot el món.

El cap de setmana del 20 i 21 de juny es jugarà, aquesta vegada de manera online, el Mid Season en el qual competiran els 16 millors jugadors classificats després del Segon Torneig Online. Amb l'arribada de l'estiu arrancarà el Tercer Torneig Online, les inscripcions del qual s'obriran pròximament.

Serà en la primera setmana de juliol (4 i 5 de juliol) quan coneixerem al guanyador de la segona temporada d'eLaLiga Santander després de jugar-se la Gran Final, que alçarà de manera virtual el seu trofeu i rebrà 40.000 euros de premi econòmic. eLaLiga Santander és la lliga nacional d'eSports que més premi econòmic reparteix, sumant un total de 100.000 euros en premis.

Pots informar-te sobre l'eLaLiga Santander en els canals oficials d'eLaLiga Santander en Twitter @esportsLaLiga, Instagram @eLaLiga, així com en el perfil oficial del Vila-real CF eSports en Twitter (@CVFeSports).

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL