||||

Robert Pirès, elegància i genialitat

25 / 05 / 2020

El migcampista francés és una de les figures més destacades de la història recent del Villarreal CF

Robert Pirès (França, 29 d'octubre de 1973) és un dels futbolistes més talentosos que ha defensat la samarreta del Villarreal CF. Elegant amb la pilota als peus, el migcampista gal atresorava un exquisit desborde, una excel·lent capacitat associativa i un gran enteniment del joc.

L'interior francés va recalar al Villarreal en l'estiu de 2006, procedent de l'Arsenal FC. En el conjunt londinenc va marcar una època, sent un dels millors jugadors de l'etapa més brillant de la història recent del club anglés. També va aconseguir l'èxit amb la Selecció Francesa, amb la qual va guanyar el Mundial de 1998 i l'Eurocopa del 2000.

En la seua primera campanya com ‘groguet’, Pirès va patir una greu lesió abans d'iniciar el campionat de lliga. Un trencament de lligaments creuats en el seu genoll esquerre li va apartar dels terrenys de joc fins a març de 2007. Malgrat la seua desafortunada estrena com a groc, l'hàbil extrem gal no va tardar a demostrar el seu inesgotable talent en l'antic El Madrigal. El ‘7’ va militar quatre temporades al Villarreal, disputant un total de 129 partits i marcant la notable xifra de 18 gols.

Vestint l'elàstica del Submarí, Pirès va deixar una inoblidable col·lecció de regatejos i gols memorables davant equips com el Real Madrid, Sevilla, FC Barcelona o Valencia CF. A més, va formar part de la plantilla que va aconseguir l'històric subcampionat de lliga de la temporada 2007/08.

#HistoriaGrogueta

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL