||||

La Tenda de l'Estadi amplia l'horari

15 / 05 / 2020

L'establiment comercial del Villarreal CF estarà obert de dilluns a dissabte de 10.00 a 20.00 hores durant la Fase 1 de la desescalada

La Tenda Oficial de l'Estadi de la Ceràmica amplia el seu horari a partir del dilluns 18 de maig, dia en què s'inicia la Fase 1 de la desescalada impulsada pel Govern d'Espanya. Durant aquest període, l'horari d'obertura de l'establiment serà de dilluns a dissabte, de 10.00 a 20.00 hores ininterrompudament. Per part seua, la Tenda Oficial de la Plaça Major romandrà tancada durant les pròximes setmanes.

Complint amb la normativa de seguretat i higiene que recull el Reial Decret publicat pel Boletín Oficial del Estado referent a l'obertura d'establiments comercials, el Villarreal CF aplicarà una sèrie de mesures de precaució i salut pública per a previndre nous contagis de COVID-19.

L'aforament màxim de la Tenda de l'Estadi serà de tres persones, a més del personal de l'establiment, i serà obligatori l'ús de guants i màscares a l'interior del local.

Per seguretat i en benefici de la salut pública, la tenda proveirà de gel hidroalcohólico perquè els clients li ho apliquen abans d'entrar i serà obligatori mantindre en tot moment la distància de seguretat de dos metres dins de l'establiment. A més, els emprovadors romandran tancats i el club prega als clients que no toquen el material en exposició. El personal de la tenda els mostrarà personalment tots els productes que necessiten.

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL