||||||

23 anys de l'arribada de Fernando Roig

15 / 05 / 2020

L'actual president del Villarreal CF va arribar al club el 15 de maig de 1997

Hui, 15 de maig del 2020, es compleixen 23 anys d'un fet històric per al Villarreal CF. Fernando Roig va assumir la presidència del club a mitjan maig de 1997 i des de llavors el club no ha parat de créixer, acumulant alegries i superant les desil·lusions. L'acord es va fer públic el 15 de maig de 1997 en el Restaurant Avinguda 41 amb la presència de Fernando Roig i del en aquells dies president del club, Pascual Font de Mora.

Amb Fernando Roig al comandament, el Villarreal ha viscut tres ascensos a la màxima categoria del futbol espanyol. Roig va agafar les regnes del club com a màxim accionista al maig de 1997 i va augurar un futur molt ambiciós, en el qual tenia la intenció de pujar a l'equip “a dos anys vista” a la màxima categoria del futbol espanyol. El president es va avançar a la seua promesa i, en la primera temporada al comandament de l'entitat, va aconseguir fer història. El Villarreal CF va aconseguir l'ascens a la Primera Divisió i va deslligar l'alegria de tota la ciutat.

Amb el pas dels anys, tant l'equip com el club han anat creixent amb passes de gegant. Actualment, el Villarreal CF compta amb dues Ciutats Esportives i l'espectacular i remodelat Estadi de la Ceràmica.

Fernando Roig ha fet créixer al Villarreal a nivell mundial, ja no sols pel rendiment com a equip sinó com a marca. Fitxatges de renom com Palermo, Riquelme, Forlán o Pirès, entre altres, van provocar que el Submarí fóra reconegut de llarg a llarg del panorama futbolístic internacional. A més, altres grans estreles van eixir de la #CanteraGrogueta, com per exemple Bruno Soriano o Santi Cazorla, entre altres.

Cada temporada, la plantilla era més competitiva. Així, van començar a arribar més èxits. Per exemple, les semifinals de la UEFA Champions League en la 2005/2006, el subcampionat de Lliga en la temporada 2007/2008, les semifinals de la Copa de la UEFA en la 2003/2004, les semifinals de la UEFA Europa League en les temporades 2010/2011 i 2015/2016 o les semifinals aconseguides de la Copa del Rei en la campanya 2014/2015.

Comptant la present, amb Fernando Roig com a president, el Villarreal CF acumula 20 temporades en Primera Divisió, de les quals 13 el Submarí ha jugat competició europea (15 comptant la Copa Intertoto). Impressionant.

De tots els màxims mandataris que dirigeixen els clubs de LaLiga, Fernando Roig és el que porta més temps en el càrrec. Per molts més.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL