||||||

Exigència per a arribar en forma al retorn de LaLiga

14 / 05 / 2020

Alberto Moreno destaca la importància de treballar duro aquestes setmanes per a posar-se a to de cara a la represa de la competició domèstica

Alberto Moreno ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació oficials del Villarreal CF i de LaLiga per a analitzar l'actualitat del Submarí, que segueix amb la posada a punt per a la tornada de la competició de lliga. El defensa sevillà ha destacat la importància de treballar al màxim per a estar preparats quan es reprenga LaLiga: “Portàvem quasi dos mesos entrenant musculatura a casa i ara toca readaptar-se al terreny de joc. Al principi és una mica complicat, però amb el pas dels entrenaments, anirem posant-nos a to i arribarem de la millor forma possible per al retorn de la competició”.

El futbolista groc ha subratllat l'excepcionalitat de la situació que travessa el món a causa de la pandèmia del COVID-19: “Cal entendre la realitat que estem vivint. Jo soc una persona a la qual li agrada fer broma i tindre un contacte pròxim amb els meus companys, però en aquests moments no és possible. Hem de ser responsables, prendre mesures de precaució i seguir cap avant”.

La sessió d'aquest dijous, marcada per la intensa pluja, no ha impedit que els futbolistes grocs seguisquen amb el seu full de ruta de cara al retorn de lliga: “M'ha recordat a la meua etapa a Liverpool. A mi, personalment, no em desagrada entrenar sota la pluja. Som professionals i estem exposats a això”.

Finalment, Alberto Moreno ha remarcat la voluntat de l'equip de lluitar pels llocs europeus, en aquestes onze jornades restants del campionat: “Ens exigim el màxim. Tenim diverses setmanes per a preparar-nos, estudiar als rivals i créixer com a equip. Volem lluitar pels llocs europeus”.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL