||||||

Intensitat i ambició

14 / 02 / 2020

L'entrenador del Villarreal, Javi Calleja, destaca la importància del xoc davant el Levante UD (dissabte, 18.30 hores)

L'entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, ha destacat aquesta vesprada la importància dels tres punts del partit davant el Levante UD a l'Estadi de la Ceràmica (dissabte, 18.30 hores). “Estem prop de les places de dalt, està tot molt igualat i volem mantindre'ns ací. És bastant clar que una victòria ens acostaria a aqueixos llocs o ens deixaria empatats a un d'aqueixos equips, per la qual cosa som conscients de la importància. És veritat que quedaran moltes jornades i que per haurem de seguir en aquesta línia. Crec que enguany aconseguir Europa està més complicat que mai”, va asseverar.

Per al tècnic madrileny, el Villarreal haurà de rendir al màxim nivell per a superar al conjunt ‘granota’: “El Levante és un equip que juga molt bé al futbol, que té jugadors de qualitat i de talent. Un equip que té molta pegada i encert de cara al gol. És veritat que també se li fa mal i se li generen ocasions, ja que Aitor és un dels porters que més per a de LaLiga i un dels millors jugadors del Levante. Si no aprofitem els nostres moments, si no matem el partit, és un equip que li pot donar la volta en qualsevol jugada. El millor exemple és el partit d'anada, vam fer un partit completíssim i se'ns va escapar, van ser capaços de donar-li la volta a un dels millors partits que hem fet”.

El Villarreal ostenta actualment la vuitena posició amb 35 punts en 23 jornades de LaLiga. Destaca la seua faceta anotadora, amb 40 gols marcats. “Crec que si mantenim aqueixa mitjana golejadora i marquem més de 60 gols estarem a Europa. És una gran xifra i si mantenim aqueix nivell crec que estarem a Europa. Això sí, crec que la pilota parada és alguna cosa que ens està perjudicant. Pense que de reduir aqueixos gols a pilota parada l'equip tindria els punts que et fan estar a Europa. Sabem que és alguna cosa que hem de millorar i estem treballant en això”.

Finalment, l'entrenador groc va comentar la importància del suport de l'afició en el partit d'aquest dissabte: “A la gent li dic que estem a dos punts d'Europa, que l'equip ja està a 17 punts del descens i que l'any passat ens va costar molt aconseguir el que tenim ara. Que queda molt per davant, però que tots junts podem aconseguir junts l'objectiu”.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL