||||

Pla d'activitats davant el Levante UD

13 / 02 / 2020

El partit estarà dedicat a Endavant Benicàssim, hi haurà una nova actuació de Groc Talent i una altra edició del 'Torneig 3x3 Groguet'

El Villarreal CF, amb la coordinació de l'Ajuntament de Vila-real, ha preparat una sèrie d'activitats per a la prèvia del partit d'aquest dissabte davant el Levante UD en l'Estadi de la Ceràmica (18.30 hores).

El feu groc rebrà homenatge a la localitat de Benicàssim gràcies a la iniciativa de Endavant Província. La banda benicense Unió Musical Santa Cecilia desfilarà fins a dues ocasions pel verd de l'Estadi de la Ceràmica, en primer lloc durant la prèvia del partit i, més endavant, en el descans de l'enfrontament. Per si no fos prou, el menjar de directives, que tindrà lloc en el Restaurant Entrelíneas, estarà a càrrec del Restaurant Habanero de Benicàssim. A més, dels mandataris del Villarreal CF i Levante UD, assistirà el Tinent d'Alcalde de Benicàssim, Carlos Díaz Miró, que també presenciarà el partit des de la llotja VIP de l'Estadi de la Ceràmica.

Com és habitual, la plaça de l'Estadi de la Ceràmica albergarà la tradicional Fan Zone des de dues hores abans del partit. Allí, se celebrarà una nova edició del torneig ‘3x3 Groguet’ amb la participació dels equips CD Benicarló, CF Huracán Vila-real i CF Alcalá; així com la huitena jornada del concurs Groc Talent, amb l'actuació de Red Smoke. Per a arredonir la jornada, en la seu de la APV, també es respirarà un gran ambient, ja que la penya Celtic Submarí de Vila-real serà aquest dissabte la protagonista a partir de les 17.05 hores.

Doble puntuació en el Repte Groguet

En la Fan Zone se celebrarà una edició especial del Repte Groguet. Els més xicotets de la família podran participar en una sèrie d'activitats i acumular punts que posteriorment podran canviar per premis. En aquesta ocasió es puntuarà doble i hi haurà una activitat diferent (Yincana) amb diverses proves.

La música de Red Smoke en el concurs Groc Talent

Aquest dissabte se celebrarà la huitena jornada del concurs Groc Talent en la 'Fan Zone' de l'Estadi de la Ceràmica amb l'actuació de Red Smoke a partir de les 17.30 hores. Groc Talent naix del conveni entre el Villarreal CF i el SanSan Festival dins de Endavant Cultura. Participaran nou grups i el vencedor tindrà com a premi tocar en el festival de Benicàssim en 2020. Aquest dissabte és el torn de Red Smoke un grup de rock nascut a Castelló que va començar en el món de la música en 2017.

Compta amb cinc membres. Alejandro Meléndez, Marc Prieto, Guillem Jovaní, Noel Beltrán i Ismael Gimeno. Quant al repertori, és molt variat, amb cançons pròpies fins a versions de tots els temps. Es pot votar als artistes la setmana posterior a la seua actuació en la pàgina web del Villarreal: GROC TALENT

L'agenda d'aquest dissabte és la següent:
  • 14.45 hores: Menjar oficial de directives amb la presència del president del Villarreal CF, Fernando Roig, el president del Levante UD, Francisco Catalán i el Tinent d'Alcalde de Benicàssim, Carlos Díaz Miró.
  • 16.30 hores: Inici de la 'Fan Zone', amb la celebració de la jornada del Torneig 3x3 Groguet. Participaran els equips CD Benicarló, CF Huracán Vila-real i CF Alcalá.
  • 17.30 hores: Actuació de Red Smoke en la ‘Fan Zone’ corresponent a la huitena jornada del concurs Groc Talent.
  • 17:05 hores: Inici de la festa en la seu de l'APV amb la peña Celtic Submarí de Vila-real com a protagonista.
  • 18.25 hores: Foto dels participants del torneig 3x3 Groguet i dels xiquets de ASPANION amb els dos equips.
  • 18.30 hores: Inici del partit Villarreal CF-Levante UD.
  • 19.17 hores: Actuació de la Unión Musical Santa Cecilia de Benicàssim.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL