||||||

Història baix pals

11 / 02 / 2020

Sergio Asenjo ja és el porter del Villarreal amb més partits en Primera Divisió

Sergio Asenjo ja és història viva del Villarreal. El palentí es va convertir dissabte passat en el porter que més vegades ha defensat la porteria del Villarreal en Primera Divisió amb 172 partits, superant els 171 de Diego López.

Asenjo va arribar al Villarreal en la temporada 13-14 i des de llavors suma 199 partits amb la samarreta del Villarreal repartits en 172 partits de Lliga, 16 de Lliga Europa, dues de Lliga de Campions i nou de Copa del Rei.

Aquests 199 partits li converteixen en el segon porter del Villarreal amb més partits oficials, després de Diego López, que suma 230 partits baix pals amb el Submarí.

Després de tots dos jugadors, el porter que segueix en aquesta classificació és Pepe Reina, que va sumar 147 partits oficials i d'ells 109 en el campionat de lliga, mentre que López Vallejo amb 143 partits oficials (78 de Lliga) i Sebastián Viera amb 89 partits oficials (75 de lliga) són tercer i quart en aquesta llista.

“És un orgull per a mi”

Sergio Asenjo es va mostrar satisfet amb els seus números al Villarreal: “Estic content per ser el porter amb més partits al Villarreal en Primera. És un orgull poder superar a un gran porter com és Diego López, un porter al qual tenia de referent des de molt jove. Tant de bo puga augmentar molt més aqueixa xifra”.

Els números d'Asenjo impressionen, més tenint en compte que va patir dues lesions quasi consecutives que li van deixar inactiu les temporades 14-15 i 16-17 quasi al complet. “És veritat que després de les lesions és una alegria poder jugar tants partits i poder aconseguir aqueixa xifra. He jugat molt i espere poder continuar jugant molt temps. Les lesions són moments complicats, però les vaig afrontar amb tota la força i la il·lusió per a poder superar-les com vaig fer”, va comentar.

Si juga davant el Levante el dissabte, Asenjo compliria 200 xocs en el Submarí. Un partit molt exigent. “El Levante és un rival complicat i a més som conscients que hem de sumar de tres en tres a casa. A Valladolid se'ns va escapar una victòria que teníem a prop. A casa estem forts malgrat la derrota amb l'Espanyol. Crec que l'equip és fiable de local i volem seguir així”, va analitzar.

Asenjo es mostra optimista i ambiciós de cara al futur: “El partit de Valladolid és la mostra del que hem de fer. Traient el positiu és clar que la primera part és el que no hem de fer per a estar a Europa, mentre que la segona és el camí que hem de seguir tots. Em quede amb els 15 minuts del descans en els quals tots ens mirem als ulls i a la cara. En aqueixa reacció de l'equip. Aquest era un equip que li costava alçar situacions adverses i canviar el rumb dels partits, però a Valladolid vam veure que l'equip va saber reaccionar”.

El Villarreal ocupa la zona noble de la taula, però vol més. “Afrontarem aquest calendari amb la serietat i conscients que és un moment clau per a aconseguir els objectius, sabem de la importància dels punts en aquesta fase de la temporada i que hem d'aconseguir bons resultats per a poder arribar a estar en places europees”, va finalitzar.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL