||||

El Villarreal ja té equip per al torneig eLaLiga

12 / 02 / 2020

El club ‘groguet’ ha presentat als seus jugadors i tècnic per al campionat virtual

El Villarreal CF ha presentat en la gespa de l'Estadi de la Ceràmica al seu equip per a participar en la competició eLaLiga Santander. Aquest torneig és la competició oficial espanyola de FIFA 20, oferida gràcies a la col·laboració entre LaLiga i Electronic Arts (EA). Després dels èxits collits en anteriors edicions, torna en el seu tercer any consecutiu amb més emoció, més espectacle, més entreteniment.

El Submarí, a través de Magma ESports (projecte esportiu de jocs electrònics que treballa en la formació i professionalització de jugadors), ha comptat amb la cessió dels jugadors de QLASH Spain per a disputar la competició. D'aquesta manera, l'equip groc estarà representat per Rafael Riobó i Óscar Martín com a jugadors i per Rubén Ripoll com a entrenador i mánager de l'equip. Riobó, més conegut com Ralfitita, és un dels millors jugadors de FIFA a nivell nacional. A més, exerceix la professió de bomber, la que comparteix amb la seua passió pels videojocs. Al desembre de 2019 es va proclamar campió del Circuit Drac de FIFA d'IÓ Esports, així ho va viure el propi Riobó: “Enguany em veig bastant fort, al desembre vaig ser campió d'un famós torneig i ara només queda mantindre aquest nivell durant el campionat. El problema és que hi ha molt bons jugadors i la majoria de partits es decideixen per detalls o distraccions”.

Al seu costat tindrà a Óscar Martín, també conegut sota el nom de Klose, és un altre dels millors jugadors nacionals de FIFA i representarà al Villarreal CF en el torneig eLaLiga Santander. Martín que ha guanyat grans campionats i classificacions a esdeveniments internacionals com el FIFA Interactive World Cup en el qual t'enfrontes als millors de tot el món, forma al costat de Riobó una de les millors parelles del torneig. En el seu dia a dia exerceix la professió de militar, la qual combina amb les hores que dedica a millorar el seu joc en FIFA. Martín té clar que el seu objectiu no és un altre que emportar-se el campionat a casa: “Si no aconseguisc un bon resultat per a mi seria un fracàs. Pel que ho donaré tot junt al meu company Rafa i estic segur que aconseguirem grans èxits junts”.

Les regnes de l'equip les portarà Rubén Ripoll, també conegut per Kensuke quan era jugador, el qual exercirà d'entrenador de l'equip ‘groguet’. Ripoll compta amb una gran experiència en el món del FIFA i en els últims anys s'ha consolidat com un referent en el panorama nacional. Els seus coneixements i habilitats després de la pantalla li fan ser l'entrenador perfecte per a guiar a l'equip del Villarreal CF. El mateix Ripoll s'ha pronunciat sobre aquest tema: “La meua funció es basa a intentar corregir errors, donar el meu consell en els aspectes que han de millorar i també exercir de suport moral”.

Des de gener de 2020 i fins a maig del mateix any, eLaLiga Santander posarà a prova als jugadors professionals d'Espanya, però també als aspirants. En joc, una prize pool de 100.000 euros i una suculenta quantitat de FIFA Global Sèries Points de cara al circuit professional. La gran final presencial de la competició oficial EA SPORTS™ FIFA 20 Global Sèries a Espanya serà el 9 de maig a Madrid, un espectacular esdeveniment en el qual els clubs finalistes es veuran les cares per a lluitar pels últims punts de classificació i convertir-se en el campió d'aquesta tercera temporada.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL