||||

Recolza al Submarí en Las Gaunas!

11 / 12 / 2019

L'Agrupació de Penyes del Villarreal CF ha organitzat desplaçament a Logronyo i es poden comprar entrades soltes a la Tenda de l'Estadi

Acompanya al Submarí en el seu partit davant el Comillas CF! L'Agrupació de Penyes del Villarreal CF ha organitzat desplaçament per a donar suport al conjunt groc en el Campo Municipal Las Gaunas.

El viatge, que inclou entrada al partit i desplaçament amb autobús, té un preu de 25 euros per a penyistes ‘groguets’ i de 35 euros per a la resta de seguidors. Els autobusos eixiran el dimecres 18 de desembre a les 4.30 hores des de l'Institut Broch i Llop.

Els aficionats grocs poden inscriure's al desplaçament aquest dimecres i dijous a la Tenda de l'Estadi. Cal recordar que els seguidors groguets encara tenen la possibilitat de viatjar a Sevilla per a animar a l'equip.

Compra la teua entrada solta per 10 euros!

Aquells seguidors que només desitgen adquirir la seua entrada solta per a l'enfrontament davant el Comillas FC podran fer-lo per 10 euros aquest dimecres i dijous a la Tenda del Estadio de la Cerámica, en horari de 10.00 a 18.00 hores.

Pack especial per a penyistes amb desplaçament a Sevilla i Logronyo

L'Agrupació de Penyes del Villarreal CF ha llançat una promoció especial per als penyistes grocs, que podran desplaçar-se a animar al Submarí davant el Sevilla FC i el Comillas CF per només 78 euros.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL