||||||

La millor versió de Manu Trigueros

09 / 12 / 2019

El migcampista groc va ser un dels jugadors més destacats del xoc davant l'Atlètic de Madrid

Dos exigents test superats amb nota. Manu Trigueros ha sigut un dels futbolistes més destacats del Submarí en els duels davant el Valencia CF i l'Atlético de Madrid. Malgrat no haver comptat amb continuïtat en aquest primer tram de competició, el talentós migcampista groc ha demostrat en els dos últims compromisos ‘groguets’ que està en un gran moment.

Davant el conjunt blanc-i-vermell, el ‘14’ groc va exercir com a timó en la medul·lar, acompanyat per Zambo Anguissa i Vicente Iborra. El talaverà va signar un més que notable 85% en encert de passada davant un dels millors equips de la categoria, atrevint-se fins i tot a provar a Oblak amb un potent tret lateral dirigit a l'esquadra.

“Estic content per haver pogut jugar dos partits consecutius. No he tingut molta continuïtat aquesta temporada. Malgrat això, les sensacions són molt diferents a les de la temporada passada. Aquest curs, em vaig feliç a casa després de cada entrenament. Estic molt satisfet amb el nivell que demostre dia a dia. Tracte de donar el millor de mi i que això es veja també reflectit en els partits”, reconeix Manu Trigueros.

El cervell ‘groguet’ destaca que el xoc davant l'Atlético de Madrid marca el camí a seguir: “Vam ser capaços de mantindre la porteria a zero i a partir d'ací vam créixer. Competim els 90 minuts. Aquesta és la línia a seguir. Amb aquesta base, creixerem com a equip”.

Així mateix, Trigueros assenyala que l'aspiració groga és acostar-se als llocs europeus, que ocupaven a l'inici de lliga: “Estem treballant a ser un bloc, que el rival haja de treballar moltíssim si vol fer-nos gol. Això passa per ser sòlids, mantindre les línies juntes i a partir d'ací ser efectius al contraatac i jugar bé al futbol. Així, ens acostarem als llocs europeus”.

Amb la vista posada en el pròxim compromís de lliga, Trigueros destaca la dificultat del xoc del diumenge davant el Sevilla FC: “És un camp molt complicat. Ells arriben en un bon moment. Hem de ser forts darrere i aprofites les oportunitats que tinguem”.

Per a veure les declaracions de Manu Trigueros, només cal clicar en la pestanya de vídeo situada just sobre la fotografia principal.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL