||||

Anima al Villarreal al Sánchez-Pizjuán!

09 / 12 / 2019

L'Agrupació de Penyes del Villarreal CF ha organitzat desplaçament a Sevilla i es poden comprar entrades soltes a la Tenda de l'Estadi

Acompanya al Submarí en el seu partit davant el Sevilla FC! L'Agrupació de Penyes del Villarreal CF ha organitzat desplaçament per donar suport al conjunt groc a l'Estadi Ramón Sánchez-Pizjuán.

El viatge, que inclou entrada al xoc i desplaçament amb autobús, té un preu de 65 euros per penyistes groguets i de 75 euros per a la resta de seguidors. Els autobusos eixiran el dissabte 14 de desembre a les 23.00 hores des de l'Institut Broch i Llop.

Els aficionats grocs es poden inscriure al desplaçament aquest dimarts, dimecres i dijous a la Tenda de l'Estadi de la Ceràmica en horari de 10.00 a 18.00 hores.

Compra la teua entrada solta per 25 euros!

Aquells seguidors que només vulguen adquirir la seua entrada solta per al xoc davant del Sevilla FC podran fer-ho per 25 euros de dimarts a dijous a la Tenda de l'Estadi de la Ceràmica.

Pack especial per penyistes amb desplaçament a Sevilla i Logronyo

L'Agrupació de Penyes del Villarreal CF ha llançat una promoció especial per als penyistes grocs, que podran desplaçar-se a animar el Submarí davant el Sevilla FC i el Comillas CF per només 78 euros.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL