||||||

Calleja: “Aquest és el camí a seguir”

06 / 12 / 2019

L'entrenador del Villarreal es mostra satisfet amb la labor realitzada davant el Atlético

L'entrenador del Villarreal, Javi Calleja, ha destacat l'espectacular esforç realitzat pels seus homes en l'empat sense gol davant el Atlético de Madrid (0-0). Per al preparador madrileny, el Submarí va treballar molt per a sumar un punt meritori: “Cal analitzar cada partit, ens enfrontàvem a un dels millors equips d'Europa, per la qual cosa em vaig content, amb el partit i amb el joc. Hi ha hagut moments en els quals hem superat al rival i ens hem pogut portar l'encontre com el dia de Valencia. Aquest és el camí a seguir”.

El Villarreal va tornar a deixar la seua porteria a zero. “Una de les possibilitats del Atleti era jugar amb quatre migcampistes i fer atacs ràpids amb Morata i Joao Félix. Així i tot, hem defensat bé, excepte algunes accions de Saúl entre línies, però d'altra banda l'equip ha sigut sòlid i equilibrat”, va analitzar.

Quant a les jugades polèmiques del partit, Calleja va lamentar que el col·legiat no assenyalara penal a favor del Villarreal: “En directe la jugada amb Moi, escolte el contacte des de la banqueta, el penal és claríssim, l'àrbitre estima que hi ha joc perillós, però cal respectar les decisions de l'àrbitre. En aquest sentit se'ns està posant tot en contra durant l'any. La d'Iborra m'han comentat que li estan agarrant, però ni el VAR ni l'àrbitre entren. Baix el meu punt de vista estem sent perjudicats pel VAR, però només queda treballar perquè ens els xiulen”.

Per a escoltar la roda de premsa completa de Javi Calleja tan sols cal clicar en el 'play' situat just damunt de la fotografia principal

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL