||||||

Pau: "Volem donar-li una alegria a la nostra gent"

03 / 12 / 2019

El jove defensa vila-realenc es mostra optimista de cara al duel d'aquest divendres contra l'Atlético

El defensa vila-realenc Pau Francisco Torres s'ha mostrat confiat en les possibilitats del Villarreal CF de cara a el partit d'aquest divendres contra l'Atlético de Madrid a l'Estadi de la Ceràmica (21.00 hores). "Hem passat pàgina i ja tenim ganes de jugar davant la nostra gent i demostrar que podem donar la cara. Sabem que si guanyem tornarà la tranquil·litat. Estem amb moltes ganes", ha comentat.

Per Pau, una de les claus serà mantindre la intensitat durant tot el partit: "L'Atlético sempre dóna el màxim nivell. Hem d'estar atents els 90 minuts perquè tenen grandíssims davanters. És un equip molt fort defensivament i a més té unes transicions molt ràpides. A València vam dominar el partit, però se'ns va escapar. Hem de començar millor les segones parts i corregir errors. Tenim ganes de ser forts a casa. Hem de ser més agressius sense pilota. Volem guanyar i donar tranquil·litat a tots els groguets".

Pau s'ha refermat en l'eix de la defensa i aquesta temporada ja ha debutat amb la Selecció Espanyola Absoluta amb gol inclòs. El vila-realenc només pensa en superar-se: "En aquests moments en què l'equip no guanya aprens més perquè et fixes en els errors per millorar".

Per escoltar la roda de premsa completa de Pau tan sols cal clicar al 'play' situat just damunt de la fotografia principal.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL