||||

Villarreal CF Runners se supera a la 'Ciutat del Running'

02 / 12 / 2019

Més de 150 corredors grocs van participar en les dues proves competitives celebrades a València

L'equip d'atletisme del Submarí, Villarreal CF Runners, va tenyir de groc la Marató València 2019, un esdeveniment, organitzat per la Fundació Trinidad Alfonso, en què van participar 25.000 'runners'. Fins a 150 aficionats groguets van córrer en alguna de les dues proves competitives de la present edició del certamen valencià, el 10k València i la Marató València Trinidad Alfonso.

Al voltant de 50 corredors del Villarreal CF Runners es van atrevir a afrontar l'exigent repte de córrer la Marató València. Entre tots els participants de club, Víctor Martí va ser el que va registrar un millor temps, completant els 42 quilòmetres en 2.33.36.

Una mica més de 100 runners grocs no van voler perdre l'última edició del 10k de València. Una cita històrica en la qual l'ugandès Joshua Cheptegei va batre el rècord de el món en 10.000 metres en ruta, al parar el cronòmetre en 26.38 minuts. El més ràpid de tots els corredors groguets en aquesta prova va ser Juan Estrada, que va completar els 10 quilòmetres en un temps real de 41.05 minuts. L'excapità del Villarreal, Marcos Senna, va participar per segon any consecutiu al certamen de 10 quilòmetres de la capital valenciana, ja coneguda com la 'Ciutat del Running'.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL