||||

El Villarreal brinda el seu suport a la Marató València

11 / 11 / 2019

El president i el conseller delegat del Villarreal CF han participat en l'Acte d'Agermanament de clubs elit celebrat a València

El president del Villarreal CF, Fernando Roig, i el conseller delegat, Fernando Roig Negueroles, van participar aquest dilluns en l'Acte d'Agermanament de clubs elit de la Marató València Trinidad Alfonso, celebrat a l'Oficina Caixabank, situada a la plaça de l'Ajuntament de la capital autonòmica. El Submarí es va agermanar a favor de la prova al costat de la resta de clubs de Primera Divisió de la Comunitat Valenciana -Valencia CF i Levante UD-, el Valencia Basket i la SD Correcaminos, organitzadora de l'esdeveniment.

Els principals clubs esportius d'elit a la Comunitat Valenciana han tornat a segellar un any més el seu agermanament amb la Marató València Trinidad Alfonso EDP, que se celebrarà el 1 de desembre i segueix implicant diferents sectors i col·lectius en l'anomenada 'Festa de la Marató'.

Els quatre clubs van procedir a el ja protocol·lari intercanvi de samarretes amb l'organitzador de la Marató, mostrant el seu compromís i suport a una prova en la qual ja sumen centenars de corredors en els diferents clubs de running de les entitats i també participen a la fira de corredor, a més de sumar-se als punts d'animació que hi ha al llarg de l'recorregut. Per la seua banda, la Marató València Trinidad Alfonso va tenir també un detall amb els diferents clubs.

Salma Paralluelo recolza el Repte Teika 2020

La futbolista de el Femení A del Villarreal Salma Paralluelo també va participar en l'Acte d'Agermanament de la Marató València. La jugadora 'grogueta' es va fotografiar al costat de les representants de la resta de clubs presents a l'acte, recolzant així el Repte Teika 2020. Aquest desafiament, impulsat pel patrocinador de futbol femení de el Villarreal CF, té com a objectiu registrar per a la propera edició un augment de el cens femení en una de les cites d'atletisme més importants del panorama nacional.

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL