||||||

La Roja més grogueta

04 / 10 / 2019

Pau Torres, Raúl Albiol, Santi Cazorla i Gerard Moreno, convocats per als pròxims partits davant Noruega i Suècia

La Selecció Espanyola ha convocat a quatre futbolistes grocs per als propers partits davant Noruega i Suècia. Gerard Moreno, Santi Cazorla, Raúl Albiol i Pau Torres defensaran els interessos del combinat nacional en els dos compromisos classificatoris per a la Fase Final de l'Euro 2020.

La Selecció Espanyola, dirigida per Robert Moreno, s'enfrontarà a Noruega el 12 d'octubre a les 20.45 hores a Ullevaal Stadion a Oslo (Noruega) i davant Suècia el 15 d'octubre a les 20.45 hores al Friends Arena d'Estocolm (Suècia).

El Villarreal, el club més representat

El Submarí, amb quatre futbolistes, és el club que més jugadors aporta a la convocatòria de la Selecció Nacional. Tan sols en una ocasió han acudit més jugadors grocs amb la Roja, quan al maig de 2011, Vicente del Bosque, llavors seleccionador nacional, va trucar a Cazorla, Capdevila, Bruno, Marchena i Borja Valero.

Els jugadors groguets Gerard Moreno i Pau Torres, formats en la #CanteraGrogueta, s'estrenaran com internacionals. Per si fos poc, el defensa es convertirà en el primer futbolista vila-realenc a representar al combinat nacional.

Per la seua banda, Raúl Albiol i Santi Cazorla, dos experimentats futbolistes amb experiència internacional, tornen a la convocatòria de la Roja després d'un excel·lent inici de temporada del conjunt de Javi Calleja. El defensa valencià compta amb 52 internacionalitats a l'esquena, mentre que el crac asturià ha vestit l'elàstica rojigualda en fins a 78 ocasions.

Fins a 18 jugadors groguets, internacionals amb Espanya

La convocatòria de Pau Torres i Gerard Moreno, així com la primera de Raúl Albiol com a futbolista del Villarreal CF situen en 18 els futbolistes que han vestit la rojigualda com a jugadors grocs: Unai Vergara, Guayre, Marcos Senna, Capdevila, Àngel López, Cazorla, Diego López, Marchena, Bruno Soriano, Borja Valero, Mario Gaspar, Sergio Asenjo, Denis Suárez, Rodrigo Hernández, Pablo Fornals, Raúl Albiol, Gerard Moreno i Pau Torres.

Per veure la roda de premsa de Gerard Moreno i Pau Torres, debutants amb 'la Roja', només cal clicar a la pestanya de vídeo situada sobre la fotografia principal.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL