||||||

Ontiveros: "Estic molt feliç per aquest nou repte"

21 / 08 / 2019

El migcampista de Marbella assegura que "està a disposició del míster" en la seua presentació oficial

El nou migcampista marbellí del Villarreal CF, Javi Ontiveros, s'ha mostrat molt satisfet en la seua presentació com a futbolista del Submarí. "Ha estat una operació complicada, però l'important ha estat vindre. Estic feliç per aquest nou repte en la meua carrera. Espere donar la meva millor versió per a l'equip", ha comentat.

Ontiveros arriba a Vila-real procedent del Málaga CF. "Ha estat un estiu molt llarg. Al final, l'espera ha valgut la pena. Em van dir que s'anava a fer, però es va dilatar en el temps. Estava una mica nerviós, però al final es va fer i estem tots feliços".

Segons l'extrem, la seua intenció sempre va ser recalar al Submarí: "No vaig dubtar. Sabia que l'operació anava a fer-se tard o d'hora. Estic centrat ja en ajudar l'equip. El Villarreal m'ha transmès molta confiança i espere retornar en el terreny de joc", ha afirmat.

Per l'hàbil jugador, l'equip de Calleja és perfecte per al seu futbol: "El Villarreal és un equip que juga molt bé al futbol. Des del primer moment la meua intenció va ser fitxar pel Villarreal. Estic a disposició del míster per quan em necessite. El vestidor està molt unit. Els meus companys m'han donat l'enhorabona i m'han dit que m'ajudaran en el que necessite".

El marbellí assegura que la competència dins de l'equip serà sana: "Hi ha bona competència i intentaré lluitar per portar l'equip el més alt possible en la classificació. La temporada passada va ser bastant bona. Intentaré ara fer-ho el millor possible per ajudar l'equip".

Roig Negueroles: "Ontiveros ens va a aportar molt"

L'encarregat de donar la benvinguda oficialment a Ontiveros va ser el conseller delegat del Villarreal CF, Fernando Roig Negueroles, que va lamentar que el fitxatge es retardés: "L'operació s'ha dilatat, però finalment és aquí. Ens hauria agradat que hagués fet pretemporada amb l'equip, però no va poder ser. És un jugador jove, amb talent i estem segurs que aportarà molt a l'equip. Serà una relació fructífera per als propers 5 anys i tant de bo que siguen molts més".

Quant a l'inici de lliga, Roig Negueroles va analitzar el xoc davant el Granada: "A tots ens hagués agradat començar guanyant. Davant el Granada va ser un partit estrany. No vam saber defensar un resultat positiu. Almenys tenim un punt més que l'any passat".

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL