||||||

Prensa Ibérica retransmetrà l'amistós davant el Levante UD

16 / 07 / 2019

El Villarreal CF informa sobre una sèrie de punts relatius al encontre de dissabte contra el Levante UD al Saler (19:00h)

El Villarreal CF informa que fa a la celebració del segon partit de pretemporada, que es disputarà el proper dissabte 20 de juliol a les 19.00 hores a El Parador del Saler contra el Levante UD, que:

1) El Villarreal CF i el Levante UD, en conjunt amb Editorial Prensa Ibérica, van a assumir el cost de la producció del senyal de televisió perquè els aficionats puguen veure en directe el partit a través de les cadenes televisives Levante TV i Informació TV a tota la Comunitat Valenciana.

2) Després de converses amb la direcció del Parador, s'informa que l'aforament serà limitat a 150 persones, condicionat per la ubicació del terreny de joc al costat de les dunes protegides del parc natural de l'Albufera.

3) A causa de les instal·lacions del Parador, la seua ocupació i la celebració d'esdeveniments aquest mateix dia, s'informa que no hi haurà places d'aparcament. Així mateix, s'establirà l'oportú operatiu per part de la Guàrdia Civil per controlar l'entrada i eixida de vehicles i només podran accedir aquells que estiguen degudament acreditats.

A causa de les particulars circumstàncies del partit citades anteriorment, tant el Villarreal CF com el Levante UD han treballat conjuntament perquè els aficionats no es perden aquest xoc i puguen veure-ho a través de Levante TV (Castelló i València) i Informació TV (Alacant).

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL