||||||

Gerard i Alberto 'reenganxen' a l'afició

11 / 07 / 2019

Els jugadors grocs s'han posat en contacte amb tres antics abonats per convèncer-los que tornen a La Ceràmica la propera temporada 2019/20

Els futbolistes del Villarreal Gerard Moreno i Alberto Moreno s'han posat en contacte amb tres antics abonats groguets per convèncer-los que tornen a La Ceràmica la propera temporada 2019/20.

Els aficionats s'han vist sorpresos en rebre la trucada telefònica dels cracs del Villarreal CF, que han portat a terme aquesta divertida iniciativa després de l'entrenament matinal d'aquest dijous.

Aprofitant la iniciativa de 'ReEnganxa't', un dels pilars de la campanya d'abonaments, els aficionats grocs que han estat abonats en alguna de les últimes deu campanyes poden gaudir d'un important descompte en el seu abonament per al curs 2019/20.

Recorda els 4 pilars de la campanya:

-ReNovació: Premiem la teua assistència. El Villarreal CF es compromet a no apujar el preu dels abonaments per a la temporada 2020/21, si s'assisteix als partits de la pròxima campanya 2019/20. Faltant a un màxim de tres partits oficials, l'aficionat groguet podrà convertir-se en VYP Or per al següent curs. Per ser VYP Plata, es poden faltar entre quatre i sis partits. En tots dos casos, els abonats grocs pagaran el pròxim curs les mateixes tarifes Or i Plata que aquesta temporada. Així mateix, el club seguirà incentivant l'assistència a l'Estadi de la Ceràmica amb els sortejos de premis per assistència a blocs de quatre partits: viatges amb l'equip, experiències, entrades VIP... A les Tendes Oficials del Villarreal CF, els VYP Or podran gaudir de un descompte del 10% en tots els productes (Les promocions VYP no són aplicables als abonaments de Súper Tribuna).

-ReEvolució: Nou carnet Jove. Tots els abonats de fins a 25 anys (nascuts a partir del 01-01-1994) podran gaudir d'un 50% de descompte en l'abonament de la present temporada. Aquest descompte s'aplicarà en els carnets de totes les zones, a excepció de Súper Tribuna i zones vip, així com en totes les modalitats d'abonament (VYP Or, VYP Plata, Reenganxa't i abonament general), inclosa la Grada d'Animació.

-ReEnganxa’t: Preu especial per a antics abonats. Els seguidors grocs que hagen sigut abonats en alguna de les últimes deu temporades, però no van renovar el seu abonament en la campanya 2018/19, tenen una tarifa especial per poder reenganxar-se al Submarí Groc. Els abonats que aquesta temporada no van complir amb les assistències de VYP Or o Plata també podran gaudir d'aquesta tarifa.

-ReGalem: Entrades d'invitació. Tots els abonats groguets tindran quatre entrades gratis a la seua zona d'abonament durant la temporada. D'aquesta manera, podran gaudir d'una entrada addicional per a quatre partits diferents (excepte partits contra Real Madrid, FC Barcelona, ​​Atlético de Madrid i Valencia CF). Aquesta promoció està subjecta a disponibilitat. Els abonats del Carnet Jove no podran gaudir d'ella.

A més, el Villarreal CF seguirà apostant aquesta temporada per alguns dels avantatges de les últimes campanyes d'abonats:

-Abonament gratuït per a desocupats: Per onzena campanya consecutiva, el Villarreal CF renovarà gratuïtament o amb importants descomptes el passe a aquells abonats que es troben en situació d'atur. Les condicions i requisits es poden consultar en els punts de renovació d'abonaments.

-Descompte de 30 euros per a jubilats i pensionistes S'aplicarà aquest descompte tant als aficionats que renoven el seu passe com als nous abonats de la temporada 2019/20. Estos últims han d'acreditar la condició de jubilat o pensionista mitjançant un certificat emès per l'Institut Nacional de la Seguretat Social o el full de revaloració de les pensions.

-Grada d'animació: Aquells aficionats que vulguen abonar-se a la grada d'animació per primera vegada hauran de deixar les seues dades personals (Nom, DNI, data de naixement, telèfon i correu electrònic) a les Botigues Oficials o a través de l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Una vegada acceptada la sol·licitud, hauran d'acudir als punts de renovació d'abonaments per a donar-se d'alta.

L'abonament de la pròxima temporada 2019/20 inclou tots els partits de Liga i Copa del Rei que es disputen en l'Estadi de la Ceràmica. Amb ell, també es podran presenciar de forma gratuïta els partits dels filials en Segona B i Tercera Divisió que es celebren en el Mini Estadi.

La pròxima campanya, els abonats continuaran gaudint d'innombrables avantatges de pertànyer al Yellow Club. A més d'accedir a grans descomptes, els seguidors grocs podran obtindre gratis els abonaments del TAU Castelló i el Bisontes de Castellón.

Punts de renovació i noves altes:

  • Tenda Oficial de la Plaça Major: a partir del 17 de juny. De dilluns a dissabte, de 10.00 a 13.45h i de 17.00h a 20.00 h.
  • Oficines del TAU Castelló, al pavelló Ciutat de Castelló: a partir del 17 de juny. De dilluns a divendres, de 17.00h a 20.00 h.

Per a més informació sobre la Campanya d'Abonaments 2019/20, es pot visitar la següent secció a la web oficial del Villarreal CF: Abona't.

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL