||||

ReEnganxa't

09 / 07 / 2019

Els aficionats grocs que han estat abonats en alguna de les últimes deu temporades poden gaudir d'un important descompte en el seu abonament de la campanya 2019/20

Reengántxa't al Villarreal CF! Els aficionats grocs que han estat abonats en alguna de les últimes deu temporades poden gaudir d'un important descompte en el seu abonament de la campanya 2019/20. Amb més de 10.000 abonats, aquest dilluns ha començat la segona fase de la campanya d'abonaments, de manera que, a més de seguir registrant noves altes, els aficionats grocs ja poden gestionar els canvis de localitat a l'Estadi de la Ceràmica.

Recorda els 4 pilars de la campanya:

-ReNovació: Premiem la teua assistència. El Villarreal CF es compromet a no apujar el preu dels abonaments per a la temporada 2020/21, si s'assisteix als partits de la pròxima campanya 2019/20. Faltant a un màxim de tres partits oficials, l'aficionat groguet podrà convertir-se en VYP Or per al següent curs. Per ser VYP Plata, es poden faltar entre quatre i sis partits. En tots dos casos, els abonats grocs pagaran el pròxim curs les mateixes tarifes Or i Plata que aquesta temporada. Així mateix, el club seguirà incentivant l'assistència a l'Estadi de la Ceràmica amb els sortejos de premis per assistència a blocs de quatre partits: viatges amb l'equip, experiències, entrades VIP... A les Tendes Oficials del Villarreal CF, els VYP Or podran gaudir de un descompte del 10% en tots els productes (Les promocions VYP no són aplicables als abonaments de Súper Tribuna).

-ReEvolució: Nou carnet Jove. Tots els abonats de fins a 25 anys (nascuts a partir del 01-01-1994) podran gaudir d'un 50% de descompte en l'abonament de la present temporada. Aquest descompte s'aplicarà en els carnets de totes les zones, a excepció de Súper Tribuna i zones vip, així com en totes les modalitats d'abonament (VYP Or, VYP Plata, Reenganxa't i abonament general), inclosa la Grada d'Animació.

-ReEnganxa’t: Preu especial per a antics abonats. Els seguidors grocs que hagen sigut abonats en alguna de les últimes deu temporades, però no van renovar el seu abonament en la campanya 2018/19, tenen una tarifa especial per poder reenganxar-se al Submarí Groc. Els abonats que aquesta temporada no van complir amb les assistències de VYP Or o Plata també podran gaudir d'aquesta tarifa.

-ReGalem: Entrades d'invitació. Tots els abonats groguets tindran quatre entrades gratis a la seua zona d'abonament durant la temporada. D'aquesta manera, podran gaudir d'una entrada addicional per a quatre partits diferents (excepte partits contra Real Madrid, FC Barcelona, ​​Atlético de Madrid i Valencia CF). Aquesta promoció està subjecta a disponibilitat. Els abonats del Carnet Jove no podran gaudir d'ella.

A més, el Villarreal CF seguirà apostant aquesta temporada per alguns dels avantatges de les últimes campanyes d'abonats:

-Abonament gratuït per a desocupats: Per onzena campanya consecutiva, el Villarreal CF renovarà gratuïtament o amb importants descomptes el passe a aquells abonats que es troben en situació d'atur. Les condicions i requisits es poden consultar en els punts de renovació d'abonaments.

-Descompte de 30 euros per a jubilats i pensionistes S'aplicarà aquest descompte tant als aficionats que renoven el seu passe com als nous abonats de la temporada 2019/20. Estos últims han d'acreditar la condició de jubilat o pensionista mitjançant un certificat emès per l'Institut Nacional de la Seguretat Social o el full de revaloració de les pensions.

-Grada d'animació: Aquells aficionats que vulguen abonar-se a la grada d'animació per primera vegada hauran de deixar les seues dades personals (Nom, DNI, data de naixement, telèfon i correu electrònic) a les Botigues Oficials o a través de l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Una vegada acceptada la sol·licitud, hauran d'acudir als punts de renovació d'abonaments per a donar-se d'alta.

L'abonament de la pròxima temporada 2019/20 inclou tots els partits de Liga i Copa del Rei que es disputen en l'Estadi de la Ceràmica. Amb ell, també es podran presenciar de forma gratuïta els partits dels filials en Segona B i Tercera Divisió que es celebren en el Mini Estadi.

La pròxima campanya, els abonats continuaran gaudint d'innombrables avantatges de pertànyer al Yellow Club. A més d'accedir a grans descomptes, els seguidors grocs podran obtindre gratis els abonaments del TAU Castelló i el Bisontes de Castellón.

Punts de renovació i noves altes:

  • Tenda Oficial de la Plaça Major: a partir del 17 de juny. De dilluns a dissabte, de 10.00 a 13.45h i de 17.00h a 20.00 h.
  • Oficines del TAU Castelló, al pavelló Ciutat de Castelló: a partir del 17 de juny. De dilluns a divendres, de 17.00h a 20.00 h.

Per a més informació sobre la Campanya d'Abonaments 2019/20, es pot visitar la següent secció a la web oficial del Villarreal CF: Abona't.

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL