||||||

Ja som més de 10.000!

03 / 07 / 2019

El Villarreal CF ha superat aquesta xifra d'abonats abans de concloure la primera fase de la campanya

El Villarreal CF ha superat els 10.000 abonats groguets per a la temporada 2019/20. Tan sols 17 dies després de la seua inauguració i mancant tres jornades per a la conclusió de la primera fase, la campanya d'abonaments avança a bon ritme, fins al punt que el club groc ja ha arribat aquest dimecres a aquesta simbòlica i important xifra d'abonats.

A més, cal recordar que a partir del 8 de juliol donarà començament la segona fase de la campanya, amb la qual s'iniciaran els canvis d'ubicació a l'Estadi de la Ceràmica i es mantindrà l'alta de nous abonats. Per tant, els seguidors que no hagen renovat encara el seu abonament podran fer-ho fins aquest dissabte 6 de juliol en els punts de renovació o des del web oficial del Villarreal CF.

Les novetats són les següents:

-ReNovació: Premiem la teua assistència. El Villarreal CF es compromet a no apujar el preu dels abonaments per a la temporada 2020/21, si s'assisteix als partits de la pròxima campanya 2019/20. Faltant a un màxim de tres partits oficials, l'aficionat groguet podrà convertir-se en VYP Or per al següent curs. Per ser VYP Plata, es poden faltar entre quatre i sis partits. En tots dos casos, els abonats grocs pagaran el pròxim curs les mateixes tarifes Or i Plata que aquesta temporada. Així mateix, el club seguirà incentivant l'assistència a l'Estadi de la Ceràmica amb els sortejos de premis per assistència a blocs de quatre partits: viatges amb l'equip, experiències, entrades VIP... A les Tendes Oficials del Villarreal CF, els VYP Or podran gaudir de un descompte del 10% en tots els productes (Les promocions VYP no són aplicables als abonaments de Súper Tribuna).

-ReEvolució: Nou carnet Jove. Tots els abonats de fins a 25 anys (nascuts a partir del 01-01-1994) podran gaudir d'un 50% de descompte en l'abonament de la present temporada. Aquest descompte s'aplicarà en els carnets de totes les zones, a excepció de Súper Tribuna i zones vip, així com en totes les modalitats d'abonament (VYP Or, VYP Plata, Reenganxa't i abonament general), inclosa la Grada d'Animació.

-ReEnganxa’t: Preu especial per a antics abonats. Els seguidors grocs que hagen sigut abonats en alguna de les últimes deu temporades, però no van renovar el seu abonament en la campanya 2018/19, tenen una tarifa especial per poder reenganxar-se al Submarí Groc. Els abonats que aquesta temporada no van complir amb les assistències de VYP Or o Plata també podran gaudir d'aquesta tarifa.

-ReGalem: Entrades d'invitació. Tots els abonats groguets tindran quatre entrades gratis a la seua zona d'abonament durant la temporada. D'aquesta manera, podran gaudir d'una entrada addicional per a quatre partits diferents (excepte partits contra Real Madrid, FC Barcelona, ​​Atlético de Madrid i Valencia CF). Aquesta promoció està subjecta a disponibilitat. Els abonats del Carnet Jove no podran gaudir d'ella.

Punts de renovació i noves altes:

  • Taquilles de l'Estadi de la Ceràmica: del 17 de juny al 9 de juliol. De dilluns a divendres, de 10.00 a 20.00 h. Dissabtes, de 10.00 13.00h.
  • Tenda Oficial de la Plaça Major: a partir del 17 de juny. De dilluns a dissabte, de 10.00 a 13.45h i de 17.00h a 20.00 h.
  • Oficines del TAU Castelló, al pavelló Ciutat de Castelló: a partir del 17 de juny. De dilluns a divendres, de 17.00h a 20.00 h.
  • A la web (villarrealcf.es) i APP oficials: del 17 de juny al 5 de juliol fins a les 15.00 hores. Només renovació d'abonaments.

Per a més informació sobre la Campanya d'Abonaments 2019/20, es pot visitar la següent secció a la web oficial del Villarreal CF: Abona't.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL