||||

El Villarreal CF serà present a la DreamHack 2019

11 / 06 / 2019

El club participarà en el major festival de eSports i videojocs del món que se celebrarà del 4 al 7 de juliol a Fira València

El Villarreal CF ha arribat a un acord de col·laboració amb DreamHack València per a l'organització d'accions conjuntes per tal de potenciar els eSports entre els fans del club groc, així com la selecció del millor jugador de FIFA 19 entre els seus seguidors per representar al Villarreal CF en la seua secció de eSports.

Així, el club estarà present al festival de eSports i videojocs del món que se celebrarà del 4 al 7 de juliol a Fira València. Allà es reuniran més de 55.000 persones amants de la tecnologia.

L'objectiu de l'acord entre el Villarreal CF i DreamHack és portar al públic de l'esport tradicional les noves tecnologies i el futur d'aquesta nova modalitat de competició, els eSports. 

Al guanyador se l'obsequiarà amb un abonament del club per a la temporada que ve i una samarreta oficial juntament amb un 'pack gaming'. A més, assistirà a Dreamhack per competir en un espectacle únic de FIFA en el territori nacional, representant al club enfront d'altres clubs de Primera Divisió de la Comunitat Valenciana. El Villarreal CF i DreamHack inclouran avantatges i activitats per a tot el públic, com ara sorteig de productes gaming, entrades per assistir a DreamHack València, així com descomptes per a tots els abonats del club i molts més avantatges que s'anunciaran pròximament.

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL