||||

“Tenim moltes ganes de competir”

28 / 10 / 2021

Sara Monforte aposta per ser un bloc fort per a tindre opcions d'obtindre un bon resultat davant l'Atlético de Madrid

L'entrenadora del Villarreal Femení, Sara Monforte, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia de l'encontre davant l'Atlético de Madrid (diumenge, 12.00 hores).

“Estem amb moltes ganes”

“L'equip està en condicions, entrena bé i competeix molt bé. Estem amb moltes ganes. Volem jugar. Aquesta setmana afrontem l'encontre davant l'Atlético de Madrid i la pròxima rebem al Madrid CF i tornem a jugar a casa, que és important per a nosaltres”.

Un rival vertical i molt competitiu

L'Atlético de Madrid té un gran entrenador. Óscar Fernández li ha donat un aire nou a l'equip. S'ha reforçat molt bé aquest estiu i té una gran plantilla. És un conjunt molt vertical i ofensiu. També és molt competitiu".

Ser competitives i arribar amb opcions al final de l'encontre

“Esperem un partit en el qual haurem d'aguantar el seu domini. Venen d'arrossegar diversos empats. No estaran contentes i voldran donar la cara a casa. Hem de jugar les nostres cartes, competir i arribar al final del partit amb opcions de sumar. La idea és arribar vives al final de l'encontre. Arriben molt bé físicament al final dels partits, però nosaltres també hem de fer-ho. Hem de fer-nos forts”.

Guanyar confiança i creure en les qualitats de l'equip

“L'emocional marca la diferència en el futbol. Hem d'aconseguir que les jugadores isquen amb confiança en el seu treball i isquen al camp sense tant respecte al rival. Hem de ser nosaltres mateixes. No sols hem de reaccionar quan ja ens han fet gol i no tenim res a perdre. Volem ser nosaltres mateixes des del primer minut”.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL