||||

Estefa Lima summa experiència al Villarreal Femení

13 / 07 / 2021

L'atacant extremenya arriba per a aportar la seua gran visió de joc a l'equip dirigit per Sara Monforte

 

El Villarreal CF ha aconseguit un acord amb la jugadora Estefa Lima, que vestirà l'elàstica ‘grogueta’ la pròxima temporada 2021/22. La futbolista extremenya arriba com a agent lliure després de jugar les últimes deu temporades en el CD Santa Teresa.

D'aquesta manera, l'atacant extremenya és el seté reforç per a l'equip de Sara Monforte. Al nom de Estefa Lima cal sumar els de Nerea Pérez, Tere Morató, Pamela Tajonar, Raquel Pinel, Zaïra Flores i Paola Soldevila.

Visió de joc per a les ‘groguetes’

Estefanía Lima Díaz (11/05/1989) és una futbolista que destaca per la seua gran visió de joc, capacitat per a donar l'últim passe i generar perill en accions a pilota parada. La jugadora extremenya arriba de jugar, pràcticament tota la seua vida professional, en el CD Santa Teresa. Anteriorment, Lima va estar en les files del Sporting Plaza Alger i l'Extremadura FCF. Ara se suma a les files del Villarreal Femení per a afrontar aquesta il·lusionant temporada de les ‘groguetes’, que serà la primera en la màxima categoria nacional del futbol femení.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL