||||

La temporada de rècords del Villarreal Femení

02 / 06 / 2021

El conjunt ‘groguet’, després d'aconseguir l'ascens, viurà un any il·lusionant en la màxima categoria del futbol femení nacional

El Villarreal Femení ha fet història. L'equip dirigit per Sara Monforte ha aconseguit l'ascens a Primera Divisió després d'una temporada excel·lent en la qual ha polvoritzat tots els rècords. Les grogues han sigut el millor equip de Reto Iberdrola, també el més anotador (56 punts) i el menys golejat (19 dianes en contra).

Les ‘groguetes’ van signar una primera fase quasi immaculada. Van ser líders destacades del Grup Sud B, amb un impressionant balanç de 13 victòries, dos empats i una sola derrota en 16 encontres. Aquesta brillant inici de campionat li va permetre afrontar la fase d'ascens amb ampli avantatge respecte als seus competidors.

A la fi de març, el Villarreal Femení va iniciar la segona fase amb la il·lusió de barallar per un ascens que arribaria el 25 d'abril. Amb una golejada davant el CFF Càceres (4-0), les grogues van consumar la gesta de l'ascens, convertint-se en el primer equip de futbol femení de la província a jugar en la màxima categoria.

Sara Monforte, líder d'un projecte d'èxits i ascensos

El Villarreal Femení ha trobat acomodament en l'elit gràcies al lideratge de Sara Monforte. En tan sols tres temporades com ‘grogueta’, l'entrenadora castellonenca ha aconseguit dos ascensos i ha situat al Submarí entre els millors equips del país. Com recompensa al seu excel·lent treball, el club groc ha renovat la seua vinculació amb Monforte per dos cursos més. D'aquesta manera, tripularà el projecte ‘groguet’ en la Lliga Iberdrola.

Sheila Guijarro, màxima golejadora de Reto Iberdrola

La capacitat golejadora del Villarreal Femení ha sigut una de les claus de l'èxit del conjunt groc. En aquesta parcel·la, destaca l'actuació individual de Sheila Guijarro, que, amb 17 gols en el seu caseller, ha sigut la màxima categoria de la categoria de plata. Un altre dels noms propis de la temporada és el de Salma Paralluelo. La talentosa davantera aragonesa ha convertit 15 punts, dotze d'ells en la primera fase.

La colpidora lesió de Salma Paralluelo

En una temporada excel·lent per al Submarí, l'única nota negativa del curs la va deixar la colpidora lesió de Salma Paralluelo. La joveníssima jugadora groga es va lesionar de gravetat la setmana abans de consumar-se l'ascens de categoria. Un trencament de lligament creuat anterior del genoll esquerre va posar fi a la seua participació en l'equip, sent una dels grans artífexs de la magnífica temporada del Villarreal Femení.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL